Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.608
- 73.145
- 5.188
Dortmundlu salih yavSalih'i niye alıyoruz yav. Boştayken almadık üstüne para mı vercez şimdi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dortmundlu salih yavSalih'i niye alıyoruz yav. Boştayken almadık üstüne para mı vercez şimdi
Salih Özcan'dır muhtemelen.Salih'i niye alıyoruz yav. Boştayken almadık üstüne para mı vercez şimdi
Çok klas sola almış topu
Böyle oynayacaksa Midstjö’yü elden çıkartıp iyi yerli 6 çekip bunu elde tutmak daha karlı iş. Bunu daha iyi paraya satarsın daha genç olduğu için
Sevilla'ya uygulamamız gereken tarife budur resmi teklif yazısı geldiyse cevap olarak bunu koysunlar.Yasaklı kaynak
Nelssonla totnım sevilla dortmund atalanta arsenal ilgilenşyor
Davison Sanches bireysel olarak Nelson 'dan daha iyidir, tecrübesi daha yüksektir,market değeri de daha yüksektir. (40 m.euroya almışlardı zannedersem)sanchezi istemeyen akıl saglıgı yerinde midir bilmem
apo'nun yanına ideal
OzcanSalih'i niye alıyoruz yav. Boştayken almadık üstüne para mı vercez şimdi
önerin kimdir renktaş?Davison Sanches bireysel olarak Nelson 'dan daha iyidir, tecrübesi daha yüksektir,market değeri de daha yüksektir. (40 m.euroya almışlardı zannedersem)
Burada sorun Okan Hoca taktiksel olarak defanslar için zor bir oyun oynatıyor.Defan ileri çıkarak çok önde bastığı için mesafeler çok önemli oluyor.Benzer durumda Nelson ile Kaan yer değiştirince bile oyun ritmi bozuluyor.Ayrica geriden takımı idare etmek, takım boyunu ayarlamak gibi liderlik gerektiren bir profil Nelson, Sanches çok iyi oyuncu (ben yine de gözüm kapalı alırım) ama doğrusunu söylemek gerekirse bize görev adamı değil oyunu yöneten lider bir profil lazim.
Fenere Zaha dar geliyorFenerbahçe, Wilfried Zaha'ya teklif yaptı ancak Zaha Türkiye'ye gelmeye çok sıcak bakmıyor.
Zaha, futbol hayatına Crystal Palace'ta devam etmek istiyor. [beIN SPORTS]
He pardon renktaşDortmundlu salih yav
Kerem Demirbay’ı o yüzden istemiyor mu bizimkiler?Iyi yerli 6 yok sorun orada. Okay falan oynuyor mu
Kerem 6 değil ki reisKerem Demirbay’ı o yüzden istemiyor mu bizimkiler?
Tanganga’yı postalamaya çalışmıyorlar mıBu arada Tottenham'ın Nelsson'u istediğini düşünmüyorum. Bu hafta Van de Ven veya Tapsoba'dan biri açıklanacak. Elde de Davinson'u yollasalar bile Romero, Tanganga ve Dier var. Nelsson'a teklif yapacaklarını sanmıyorum.
Kerem 6 degil 8-10 arasi bir sey.Kerem Demirbay’ı o yüzden istemiyor mu bizimkiler?