Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alman Milli takımında oynamasını direkt bekliyordum şahsen, olmadı.Bize yerli statüsünde oynaması harici bir avantajı olmaz bana göre, yedek olur.Gercekten merak ediyorum siz ne bekliyorsunuz ki bu kadar gelmesini istiyorsunuz?
İstediğimden bahsetmedim ki..Bize uyar uymaz konusu farklı dedim.Alman milli takımında oynayan bayern juve real yapıyor zaten.Emrecanlar mesutlar.
Çok da ihtiyacımız gibi görünmemesine rağmen ısrar ediliyor acaba Kerem Aktürkoğlu mu gidecek dedim.
Gurbetçi ligimizde olmuyor konusunda haklısın o bambaşka bir sosyolojik olay.
Ya kalitelisi pert olup geldiğinden
Ya yerli kuralı yüzünden rasgele alınıp gelindiğinden
Ya orada sistem takımına alışıp burada sistemsizlikte bocalıyorlar
Ya oradaki iş disiplini ile yaşarken diş sıkarak yaşıyorlar burada gevşeklikle birden bırakıyorlar
Hepsimolabilir çünkü saydığım hepsine örnek var.Wonderkid Emre moru da var acelece gelen Alparslan Erdemi de var posası çıkan Mesut özili de var.Disiplinli Korayı Tolga sı Tolgayıda var.Bilemedim

Aynen kulüple bağı güçlü Kane'in. Taraftar geçen sezondan sonra kaç kurtar kendini modundaydı. Hatta 1 ay önceki hava dağılmamış olsaydı Levy 80 milyonu kabul edip yollayabilirdi. Ama hücum oyunu vaadeden hoca gelip 1 2 de eli ayağı düzgün transfer yapılınca kurulacak güçlü takımda Kane de olmalı moduna girdi herkes.
Kane in kariyeri Sherar a benzetiyorum ben. O kadar başarılı bir oyuncu New castle da bir ömür.

muslera
boey sanchez akerim angelino
torreira paredes
zaniolo kerem d. kerem a.
icardi

bu ilk 11 sizce geçen seneki 11den daha iyi bir oyun oynar mı

transfer böyle kapanırsa ilerleme kaydetmiş olur muyuz

muslera
torreira paredes
icardi

Torreira paredes kerem bence uyumlu olmaz, hepsi sezon boyunca toplasan 7-8 gol atamaz

Toreyra paredes kagit uzerinde asiri defansif. Malsenal gunlerindeki torreirayi goruruz belki ama o mevkide pek basarili degildi. Diger yandan zuper liginde daha iyi performans gosterebilir.

Şu vole ,socrates tayfasini seviyorum ama her transferi övmeleri ve istisnasız hepsine Türkiye liginin üstünde demeleri fena güldürüyor. Neye göre geçen yıl bu ligde Nelson , Abdülkerim , Dünya kupası yarı finalisti saiss ,Victor Hugo 2 yıl önce kim min jae ve marcaolar hangi kritere göre böyle bir ligin üstünde stoper mesela. 😂 Geçende Emre Özcan ile Erman yaşar dzeko transferini yaşından dolayı bir kaç olumsuz şey söyleyecekler 15 dakika övdüler öncesinde , yarın bu transferler cöp çıkınce belliydi biz demiştik diyecekler.
Screenshot_2023-07-11-00-56-48-51_f9ee0578fe1cc94de7482bd41accb329.jpg

Eee sen zaten kendinle çelişiyorsun. Üst düzey olanlar zaten gelmiyor Türkiye ye. Sen İlkay hakan Orkun Salih getirebiliyor musun buraya? Yok. Onlar buraya gelse başarılı olamazlar mı yani? Senin genellemene göre öyle.

Yıllarca buraya gelen gurbetçiler kendi liglerinde başarılı olamamış bir noktaya gelememiş adamlar. Belki dandik ligde bir iş yaparlar yerli statüsünde oynarlar diye getirilmiş isimler.
Şimdi yıllardır Bundesliga da belirli bir düzeyde oynamış bir adam varken yerli olarak kimi alıp 11 e koyabilirsin? Gidebileceğin 2 3 kişi vardır en fazla. Merih, mert başka da isim gelmedi aklıma.
Sahaya Sergio yerine sürülebilecek bir yerli olarak düşünülüyorsa olabilir.
Orkun,Salih de başarılı olamaz.Nuri de olmazdı bizde elit seviye görmüş.Daha çok söylemek istediğim oyuncu profili,ne bekliyoruz ne planlıyoruz ne istiyoruz? Beklenti ilk 11 oynasın, Oliviera+Mertens 'en forma kapsin mı yoksa pasaport avantajını kullansın arada takılsın mı? Artık kabullenmek gerekirse Erdem Timur'un vizyonuna göre seviye atlamış bir takım ve transfer hamleleri var.Ona göre değerlendirme yaptık, tarihsel süreçte de maalesef yüzde 80,90 olumsuz olmuş bu tarz transferler.Benzer durum Hagi,Popescu, İlie gibi elit Romenler yerine Bratu,Tamas,Petre ya da Cikaldou,Morutan gibi alt seviye transferde de yaşandı...
Şimdi Romanya'dan oyuncu alalım mı renktaslar desem beni taslarsiniz benzer durumda gurbetçi alalım diyerek hata riskini yukarı çekiyorsunuz.

Açıkçası Kerem Demirbay ve Paredes isimleri bende heyecan yaratmıyor yani bu iki oyuncudan ziyade tempolu ve çift yönlü isimlere biraz daha olumluyum. Bu iki ismin Oliveira'dan fazlası yok bence. Dominguez, Fred yada Ndombele gibi direkt seviye atlatacak bir isim çok güzel olurdu ama zor elbette.

muslera
torreira paredes
icardi

Biz karışmayalım Okan hoca ayarlasın.Komple takım değişmiş gibi geldi.Başarılı takımın yarısı değişince korkarım o takımdan başarı zor gelir

Şu vole ,socrates tayfasini seviyorum ama her transferi övmeleri ve istisnasız hepsine Türkiye liginin üstünde demeleri fena güldürüyor. Neye göre geçen yıl bu ligde Nelson , Abdülkerim , Dünya kupası yarı finalisti saiss ,Victor Hugo 2 yıl önce kim min jae ve marcaolar hangi kritere göre böyle bir ligin üstünde stoper mesela. 😂 Geçende Emre Özcan ile Erman yaşar dzeko transferini yaşından dolayı bir kaç olumsuz şey söyleyecekler 15 dakika övdüler öncesinde , yarın bu transferler cöp çıkınce belliydi biz demiştik diyecekler.Ekli dosyayı görüntüle 209588
Lig kalitesizde ondan renktaş.

Şu vole ,socrates tayfasini seviyorum ama her transferi övmeleri ve istisnasız hepsine Türkiye liginin üstünde demeleri fena güldürüyor. Neye göre geçen yıl bu ligde Nelson , Abdülkerim , Dünya kupası yarı finalisti saiss ,Victor Hugo 2 yıl önce kim min jae ve marcaolar hangi kritere göre böyle bir ligin üstünde stoper mesela. 😂 Geçende Emre Özcan ile Erman yaşar dzeko transferini yaşından dolayı bir kaç olumsuz şey söyleyecekler 15 dakika övdüler öncesinde , yarın bu transferler cöp çıkınce belliydi biz demiştik diyecekler.Ekli dosyayı görüntüle 209588

Ligin üzerinde lafı bence saçma, lig ortalaması zaten lesh, bunda 10 sene önce canavar gibiydi Anadolu kulüpleri

yusuf,morutan ve efeye belçika veya hollandadan kulüpler bulunup kiralanmalı 1 tanesini tuttursak bize yeter özellıkle yusuf ve morutanın özguven kazanmaları şart

BAM ha!..E gelsinler kardeşim dediğim gibi sorun yok, seneye ilk taşı da siz atarsınız benden söylemesi.
Rahatsız mısın, yoksa numara mı yapıyorsun?..O mesajımda Uğur ve Ümit den bahsettim; var mı itirazın?..

Barış' ın ismini latife olsun diye andığımı bir sen anlamadın belki de!..

Bu arada, Kerem' i bir kez bile tam maç izlemedim. Gelsin veya gelmesin derdinde hiç değilim yani...

Ligin üzerinde lafı bence saçma, lig ortalaması zaten lesh, bunda 10 sene önce canavar gibiydi Anadolu kulüpleri
Transferleri övmek için yolu bulmuşlar. Normalde Fenerbahçe seviyesi için yetersiz bir transfer 2 yıl önce bu takımda kim min jae vardı. Rakibinde Nelson var o gidiyor ise sanchez geliyor. Abdülkerim zaten kalitesi belli. Bu transfer anca yedek kulübesi için olabilir demeleri lazım. Yok ligin üstünde yok cart curt cesur yorum yapamıyorlar yuvarlak yorumlar hep.

Rahatsız mısın, yoksa numara mı yapıyorsun?..O mesajımda Uğur ve Ümit den bahsettim; var mı itirazın?..

Barış' ın ismini latife olsun diye andığımı bir sen anlamadın belki de!..

Bu arada, Kerem' i bir kez bile tam maç izlemedim. Gelsin veya gelmesin derdinde hiç değilim yani...
Sen arada gittin renktaş.Çok kişi vardı Selçuk a yazan.Fiendly fire açık kalmış Selçuk’ta 😁

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt