Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Söz konusu Hulk transferine kulübü çok para istiyor. Atletico Mineiro, 5-6 milyon euronun altına vermeyiz diyor. Ben teklifimi ilettim. Hulk için 2 milyon euro vereyim dedim olmaz dediler"

Nando
Boey Sanchez Abdul Angelino
Torreira Paredes
Baris Zaniolo Kerem
Icardi

Sana mi soracak gelip gelmeyecegini aslan
939709201656470fa92ec9970384b0c6.webp

Excessive salaries at PSG​

One major obstacle to the departure of the first eight players on the list is their high salaries. While offers may come in, the players' financial demands will require significant efforts from potential suitors.

Regarding Navas, Icardi, Wijnaldum, Kurzawa, Paredes and Dagba, they were loaned out the previous season.

1689059962135.png

Excessive salaries at PSG​

One major obstacle to the departure of the first eight players on the list is their high salaries. While offers may come in, the players' financial demands will require significant efforts from potential suitors.

Regarding Navas, Icardi, Wijnaldum, Kurzawa, Paredes and Dagba, they were loaned out the previous season.

Ekli dosyayı görüntüle 209593
Bitshiabu'yu çekelim yav , sonra frankfurt falan alıyor uyguna biz de mal gibi izliyoruz

İmkansız da olsa Nelsson kalıp Davinson Sanchez alınırsa tarihimizin en harika tandemini izleriz.

CL maçları için;

Boey---Nelsson---Sanchez--Angelino

hattı kusursuza yakın olur bence bu seviye olarak bildiğin Çeyrek Final sonrasını hedefleyen bir İngiliz takımı defansı.

8 numaraya da Torreira katkısı verebilecek kalitede biri gelirse üzerine çok farklı şeyleri konuşabiliriz beklemediğimiz halde.

Ama büyük ihtimal Nelsson ayrılacak bu hamle olursa.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt