Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.562
- 6.800
- 2.493
Kolpa atacaksan böyle atacaksın işte Aspor görevini iyi yapıyorKolpanın bu kadarı. Klopp kapısında yattı Bayern bırakmadı adamı.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kolpa atacaksan böyle atacaksın işte Aspor görevini iyi yapıyorKolpanın bu kadarı. Klopp kapısında yattı Bayern bırakmadı adamı.
Bu Paul Joyce ile ilgili info. Paralı abonelik olmasa Times gazetesindeki haberine bak derdim. Diğer L'pool'un güvenilir kaynaklarına da bakabilirsin
Bu Paul Joyce ile ilgili info. Paralı abonelik olmasa Times gazetesindeki haberine bak derdim. Diğer L'pool'un güvenilir kaynaklarına da bakabilirsin
Sabitzer mümkün değil, brüt 12 milyon maaşı var yanlış bilmiyorsam.sabitzer ve lo celso mümkün
Sabitzer mümkün değil, brüt 12 milyon maaşı var yanlış bilmiyorsam.
bizim muhabirleri beğenmiyoruz ama en azından ahmet ercanlar ahmet konanç kadar da mal muhabirlerimiz yok
Klopp'un öncelik verdiği ve çok istediği futbolcuydu. Hatta Wolfsburgdan yeni gelen sportif direktöre verdiği mini listede ilk sıraya onu yazmış Mac Allister sonrasıTamam da kapıda yatmak başka bir şey. Zaten transfer yaptılar, şimdi de Lavia'yı kovalıyorlar. Orta sahasızlıktan bu kadar çekmişlerken bir sezondur top oynamayan Gravenberch'i öncelikli hedef yapmaları pek olası değil. Bizim transfer etmemiz bence de çok zor da bilmediğim ekstra bir durum mu var diye sordum.
Maaşın büyük kısmını Bayern karşılamalı, anca öyle. Onlardan topçu almak zor biraz hayvan gibi maaş dağıtmışlar.orasını bilmiyorum valla, kulüp bulamazsa kiralama yoluyla falan yolu düşebilir buralara
Keske fbli olsaydi bu nevzit
Hayır öyle demiyor. Tottenham’a tek gelen teklif Davidson için GS’den gelen teklif değil, Lo Celso’ya da Real Betis ilgisi var diyor. Bizden bahsedip etkileşim kasmış.davinsonda yarışta sadece gs yok demiş
Maaşın büyük kısmını Bayern karşılamalı, anca öyle. Onlardan topçu almak zor biraz hayvan gibi maaş dağıtmışlar.
Bu PR degil apacik holiganlik hangi takim muhabiri yaparsa yapsin igrenc duruyorBunu söylemesi de bir sakınca yok bence. Biraz da bizim oyunculara medyanın falan pr yapması lazım.