Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Paul Joyce ile ilgili info. Paralı abonelik olmasa Times gazetesindeki haberine bak derdim. Diğer L'pool'un güvenilir kaynaklarına da bakabilirsin

mcalisterı aldılar buradan zaten

gravenberchin kapısında yatmış olamaz ama bayerinin istediklerine bakınca mcallisterda karar kılmış olabilirler

zira bayern satış listesine koymuş

gravenberch için 30 falan isterler, geçelim

sabitzer ve lo celso mümkün

nicolas dominguez’e girsek keşke

Bu Paul Joyce ile ilgili info. Paralı abonelik olmasa Times gazetesindeki haberine bak derdim. Diğer L'pool'un güvenilir kaynaklarına da bakabilirsin

Tamam da kapıda yatmak başka bir şey. Zaten transfer yaptılar, şimdi de Lavia'yı kovalıyorlar. Orta sahasızlıktan bu kadar çekmişlerken bir sezondur top oynamayan Gravenberch'i öncelikli hedef yapmaları pek olası değil. Bizim transfer etmemiz bence de çok zor da bilmediğim ekstra bir durum mu var diye sordum.

sürekl kuduruyorlar durduramıyoruz ahmeett kudur ahmeeettt :D

1689064959046.webp

Tamam da kapıda yatmak başka bir şey. Zaten transfer yaptılar, şimdi de Lavia'yı kovalıyorlar. Orta sahasızlıktan bu kadar çekmişlerken bir sezondur top oynamayan Gravenberch'i öncelikli hedef yapmaları pek olası değil. Bizim transfer etmemiz bence de çok zor da bilmediğim ekstra bir durum mu var diye sordum.
Klopp'un öncelik verdiği ve çok istediği futbolcuydu. Hatta Wolfsburgdan yeni gelen sportif direktöre verdiği mini listede ilk sıraya onu yazmış Mac Allister sonrası

Fabrizio reyis keşke boey ve Nelsson reklamı da yapsa biraz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt