Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''işin doğrusu yönetim bu yaz nelsson'u satmalı. ben erden timur'un açıklamalarından da 25 milyon euro (serbest kalma bedeli) gibi bir takıntımızın olmayacağı gibi bir izlenim edindim. Kampta yüzü hep düşük ,belli ki gitmek istiyor ,17 de gelse satılacak, 19 da gelse satılacak gibi duruyor. genç futbolcuları paçasından tutan kulüp olmayı doğru bulmuyorum. nelsson kulüpte şampiyonluk gördü. 6 ay durup kaçar gibi gitse anlayacağım da nelsson projesi saha içinde başarılı olan bir proje. şimdi yüzde yüz karla satma vakti. kasada da bu projenin karını realize etmeliyiz.''

Yavşak Union’a bak sen ya Fofana’ya çöktü.

Union’ı Union’da yeneceğiz.
Eee normal değil mi? İcardi nın arkasında mı union un as oyuncusu mu? İcardi nın arkasına çok iyi bir oyuncu alabileceğimizi sanmıyorum ne yazık ki... Muslera nın yedeği olma konusuna benzer bu durum.

Fabrizio tarafinda sitlenmedigi icin kuduran camia gömredim febeden önce yaw bu cok farkli bir seviye artik böyle kompleks soguk savasta yasanmadi anasini satayim
o kadar mutsuzlar ki normal bence, geçenlerde de yazdım forumda, yakında bizim çimlerin bakımını yapan şirket daha iyi vb diye bile hava atabilirler

Bayern kulüp olarak çok iyi yönetiliyor. Oyuncuları ayarttığı için çok sevilmez ama kolay kolay aldığı oyuncuları satmaz. Hatırlayan varmı bilmiyorum Pizarro diye futbolcuları vardı 40 yaşına kadar tuttular kulüpte. Zaten oraya giden kaliteli adamlar hep orda bırakıyor futbolu. Bir Leva kaçtı gitti.

Bayern kulüp olarak çok iyi yönetiliyor. Oyuncuları ayarttığı için çok sevilmez ama kolay kolay aldığı oyuncuları satmaz. Hatırlayan varmı bilmiyorum Pizarro diye futbolcuları vardı 40 yaşına kadar tuttular kulüpte. Zaten oraya giden kaliteli adamlar hep orda bırakıyor futbolu. Bir Leva kaçtı gitti.
Kroos, Schweini, Ballack aklıma gelen bir kaçı

Kısmen doğru dediğin.

Pizarro 29 yaşında falan ayrılmıştı sonra 34 yaşında mı ne tekrar gelmişti yedek golcü olarak, epey de iş yaptı 3 sene falan oynayıp Bremen'e gitti tekrardan. Adam taş gibiydi 40 yaşına kadar oynadı sonra hâlâ

Alexis Sanchez yedek forvet olabilir
C2BhEBcXgAEZVVS.webp

10 numaraya ve ikinci santrafora daha genç isimler almaz mıyız

kerem ve alexis yedek için çok maliyetli ve aşırı riskli geliyor bana

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt