Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayern kulüp olarak çok iyi yönetiliyor. Oyuncuları ayarttığı için çok sevilmez ama kolay kolay aldığı oyuncuları satmaz. Hatırlayan varmı bilmiyorum Pizarro diye futbolcuları vardı 40 yaşına kadar tuttular kulüpte. Zaten oraya giden kaliteli adamlar hep orda bırakıyor futbolu. Bir Leva kaçtı gitti.
Aklima geldi pizzaro nun jübilesinde statdaydim her taraftara beles bira kuponu dagitmisti pizzaro adamdir

Kısmen doğru dediğin.

Pizarro 29 yaşında falan ayrılmıştı sonra 34 yaşında mı ne tekrar gelmişti yedek golcü olarak, epey de iş yaptı 3 sene falan oynayıp Bremen'e gitti tekrardan. Adam taş gibiydi 40 yaşına kadar oynadı sonra hâlâ
Ben oyuncularına verdiği değer açısından söyledim. Çok az oyuncu sattığını hatırlıyorum. Lahm gibi Bastian gibi oyuncular geldi gitti vs. Ama dışardan gördüğüm bu. Kötü tarafı oyuncuları özellikle Dortmund oyuncularını iyi ayartıyorlar.:)

rakamlara çok şaşırdım

almanya hep fazla maaş vermeyen hele de gençleri şımartmayan bir lig gibi kalmış kafamda
Benim düzenli izlediğim yıllarda (2006-2014) hakikaten öyleydi. Öyle büyük bonservisler ve maaşlar verilmiyordu, nadirdi. Bayern bol keseden dağıtmaya başlamış şimdi ,diğer takımları kuvvetle muhtemelen bonkör davranmıyorlar yine eskisi gibi ama Bayern farklı.

Yok yav daha beterlerdir büyük ihtimalle ama işte uzak diye pek bilinmiyolar sanirim
Bende magdur olmadim bugüne kadar da. Yani dürüst olmak gerekirse bu sartlarda iyi ki gurbetci olmusum diyebilirim sanirim. Bunda bir yanlislik olmaz diye düsünüyorum :D Ha gurbetci de her zaman grubetci degildir burda genelleme yapmak da dogru olmaz aman neyse uzun ve derin konular bunlar

Gsmize odaklanalim

Gruplara kalırsak transferlerin parası çıkıyor

TERIM DÜSMANI ISTER MISINIZ

Terim düşmanlığı değil de böyle açıklamalar yapılması hoş değil. Hamit Nuri Orkun Salih milli takımı seçince kariyerleri yerin dibine mi girdi? Ben Türk üm diyorsan milli takımda oynayacaksın. Bu düşüncem İlkay için mesut için de geçerli. Sen iyiysen zaten değerini bulursun. İlla tüm kupalara final oynamana gerek yok. Halland Norveç milli takımı sayesinde mi bu noktalara geldi?

romano iyi pr yaptı he, oyuncularımızı da öv kardeşim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt