- 29 Ocak 2023
- 15.918
- 8.957
- 1.203
Yok yav dünyanın öbür ucundayim ben ama hiç mağdur olamadım daha , burda olmuyo sanirimSen almanci degil miydin yaw
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok yav dünyanın öbür ucundayim ben ama hiç mağdur olamadım daha , burda olmuyo sanirimSen almanci degil miydin yaw
Aklima geldi pizzaro nun jübilesinde statdaydim her taraftara beles bira kuponu dagitmisti pizzaro adamdirBayern kulüp olarak çok iyi yönetiliyor. Oyuncuları ayarttığı için çok sevilmez ama kolay kolay aldığı oyuncuları satmaz. Hatırlayan varmı bilmiyorum Pizarro diye futbolcuları vardı 40 yaşına kadar tuttular kulüpte. Zaten oraya giden kaliteli adamlar hep orda bırakıyor futbolu. Bir Leva kaçtı gitti.
TERIM DÜSMANI ISTER MISINIZ
güne erken başladın gene yaa rezalet bir istikrarTürk falan değilsin, Türk olan Türkiye milli takımında oynar hadi işine bak
Siz böyle çakma Türklerin vatan millet edebiyat yapmasına düşün devam edin Mesut da evin oğlugüne erken başladın gene yaa rezalet bir istikrar
Niye sizin orda gurbetciler daha mi klas oluyorYok yav dünyanın öbür ucundayim ben ama hiç mağdur olamadım daha , burda olmuyo sanirim
senin dünyan 2 boyutlı olabilir benimi degil kolay gelsin eforsuz yaşıyorsunSiz böyle çakma Türklerin vatan millet edebiyat yapmasına düşün devam edin Mesut da evin oğlu
Ben oyuncularına verdiği değer açısından söyledim. Çok az oyuncu sattığını hatırlıyorum. Lahm gibi Bastian gibi oyuncular geldi gitti vs. Ama dışardan gördüğüm bu. Kötü tarafı oyuncuları özellikle Dortmund oyuncularını iyi ayartıyorlar.Kısmen doğru dediğin.
Pizarro 29 yaşında falan ayrılmıştı sonra 34 yaşında mı ne tekrar gelmişti yedek golcü olarak, epey de iş yaptı 3 sene falan oynayıp Bremen'e gitti tekrardan. Adam taş gibiydi 40 yaşına kadar oynadı sonra hâlâ
Yok yav daha beterlerdir büyük ihtimalle ama işte uzak diye pek bilinmiyolar sanirimNiye sizin orda gurbetciler daha mi klas oluyor
Klas gurbetci
Benim düzenli izlediğim yıllarda (2006-2014) hakikaten öyleydi. Öyle büyük bonservisler ve maaşlar verilmiyordu, nadirdi. Bayern bol keseden dağıtmaya başlamış şimdi ,diğer takımları kuvvetle muhtemelen bonkör davranmıyorlar yine eskisi gibi ama Bayern farklı.rakamlara çok şaşırdım
almanya hep fazla maaş vermeyen hele de gençleri şımartmayan bir lig gibi kalmış kafamda
Mustafa ben kulüp olarak oyuncularına verdiği değeri anlamında yazdım.Kroos, Schweini, Ballack aklıma gelen bir kaçı
Bende magdur olmadim bugüne kadar da. Yani dürüst olmak gerekirse bu sartlarda iyi ki gurbetci olmusum diyebilirim sanirim. Bunda bir yanlislik olmaz diye düsünüyorumYok yav daha beterlerdir büyük ihtimalle ama işte uzak diye pek bilinmiyolar sanirim
TERIM DÜSMANI ISTER MISINIZ