Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
adama ban mı yedirtmek istiyorsun rdaş niye bunu yapıyon

belki de yasaklı kaynağın özel haberi olduğunu görmemiştir, direkt sports digitale olarak o paylaşımı görünce atmıştır
yok yav uyarılır en fazla bile bile yapmadığı için ama yasaklıda görünmüyor şaşırtıcı şekilde zaten

Perisic değeri çok az bilinen mükemmel bir futbolcudur. Ama gelirse nerde oynayacak soru işareti. Kerem var orda ayrıca Rasicha gelirse onun da asıl mevkisi sol kanat.

yok yav uyarılır en fazla bile bile yapmadığı için ama yasaklıda görünmüyor şaşırtıcı şekilde zaten

3 tane uyarı yiyince falan ban yeniyordu galiba, uyarı yemesi de hoş değil o yüzden
belki yetkililerden biri görür nöbetten yasaklar belli mi olur
üyeler olarak birbirimize saplamamalıyız bu tarz durumlarda bence, sports digitale serbest diğer fb iti yasak

Perisic düzenli oynasa sezonu 5 gol 10 asistle filan tamamlar bu arada. Bu adam bu yaşıyla hala bu ligin içinden geçer. Ama haberin doğruluğuna ihtimal vermiyorum, ihtiyacımız olan bir adam değil şu anda.

mata-gomis yerine

perisic-sanchez

mi..

pes te klasik takımvari bi ekip hüviyetine dogru yol almaga gidiyoruz

3 tane uyarı yiyince falan ban yeniyordu galiba, uyarı yemesi de hoş değil o yüzden
belki yetkililerden biri görür nöbetten yasaklar belli mi olur
üyeler olarak birbirimize saplamamalıyız bu tarz durumlarda bence, sports digitale serbest diğer fb iti yasak
modlarda senin benim gibi gsli insanlar bizden farkları gönüllü olarak denetleme ve haberleşme ağının sağlıklı şekilde sağlanmasına katkıda bulunuyorlar o yüzden yasaklı bir kaynak varsa bizlerin bilip işlerini kolaylaştırması iyi olur
senin bu kadar açıklamandan sonra o arkadaş ceza yiyecek olsaydı da ban'ı üstüme alırdım artık :D

iyi günler

Sports Digitale'de GSli muhabirler de oldugu icin yasaklilar arasinda degil. Tabiki malum Fenerli yasak o yuzden Sports Digitale'ye bakarken kimin imzasi var haberde, kontrol ediniz.

modlarda senin benim gibi gsli insanlar bizden farkları gönüllü olarak denetleme ve haberleşme ağının sağlıklı şekilde sağlanmasına katkıda bulunuyorlar o yüzden yasaklı bir kaynak varsa bizlerin bilip işlerini kolaylaştırması iyi olur
senin bu kadar açıklamandan sonra o arkadaş ceza yiyecek olsaydı da ban'ı üstüme alırdım artık :D

iyi günler

her an transfer konusunda mutlu anlar yaşayabiliriz o yüzden renkdaslarımıza sahip çıkalım :D

Sanchez (stoper olan) ve Perisic yinede çok mantıklı gelmedi; almak istediğimiz diğer topçular için yem olabilir

sonuçta çıkan isimlerin (Icardi-Angelino-Paredes) %85'i yalan dedi Erden Timur

Sanchez (stoper olan) ve Perisic yinede çok mantıklı gelmedi; almak istediğimiz diğer topçular için yem olabilir

sonuçta çıkan isimlerin (Icardi-Angelino-Paredes) %85'i yalan dedi Erden Timur

geçen borna sosa ile anlaşıldı falan haberleri çıktı mesela çok kısa süre sonra angelino gs'ye gelmek istiyor haberlerini gördük

bunlarda onlardan biri olabilir yüksek ihtimal

Farklı dillerden haberler aradım twda
Sanchez haberleri mevcut fabrizio kaynaklı
Fabrizio baya transfer piyasasına hükmediyor
Bizimle ilgili bir de Thiago haberleri mevcut ama onda da Türk basın kaynak gösterilmiş

Alacağımız adamlar aşağı yukarı belli adlında da tabi piyasada inanılmaz yem dolanıyor

Rashica’yı almamak 2. gedson vakası olur umarım öyle bir hata yapmayız.
Eldeki kanatların hepsi ters ayakla içe kat eden tipte, hiçbirinin asıl mevkisi de kanat değil, 10 numara yada 2. santrafor.

Zaniolo’nun tek maçlık performansıyla 4-2-3-1 kanadında iyi oynayabileceği düşünülmemeli.
3-4-3 yada 4-3-3 sistemine geçmeyeceksek rashica şart

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt