Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
morutanda ışık var potansiyel var yani kendine güven konusunda sıkıntıları var o çaycı köpeği yüzünden.Onu yaşarsa faydalıda olur en kötü iyi paraya satarız
soguk falan diyosunuz ya ,o cocukta satürn kavusumu var.içine kapanık yapar bu onu.ama morutanın senesi bence sorumluluk anlamında.

soguk falan diyosunuz ya ,o cocukta satürn kavusumu var.içine kapanık yapar bu onu.ama morutanın senesi bence sorumluluk anlamında.

icardi-zaniolo falan bunların arasına girmeli, kaynaşmalı
dün zaniolo korner için topu alıyor, hemen yüzü düşüyor bunun
bu kadar da içine kapanık olunmaz ki arkadas, koca GS'ın topçususun
toparlar inş kısa sürede

valla psikolojisi sıkıntılı satürnün etkisini bilmem ama o çaycı itin kesinlikle bu güvensizlik meselesinde adama etkisi var ve dünkü maçta morutan alışık olduğumuz sağ kenardan ziyade orta sahada serbest oynadı gayette iyi oynadı bence

icardi-zaniolo falan bunların arasına girmeli, kaynaşmalı
dün zaniolo korner için topu alıyor, hemen yüzü düşüyor bunun
bu kadar da içine kapanık olunmaz ki arkadas, koca GS'ın topçususun
toparlar inş kısa sürede
morutanı biz bu hale getirdik biraz da,şu golü attı yine sevinmedi.yedek kaldığı dönemler baslamıstı

valla psikolojisi sıkıntılı satürnün etkisini bilmem ama o çaycı itin kesinlikle bu güvensizlik meselesinde adama etkisi var ve dünkü maçta morutan alışık olduğumuz sağ kenardan ziyade orta sahada serbest oynadı gayette iyi oynadı bence
zaten dogru yerde oynatmak maheret.morutan ortada çok iyi.gerektiginde 8-10 performansı bile verir.marsilya deplsmanında nasıl savunma yaptı,gördük.yusuf demir de 10 numara oynamalı

Üzülerek söylüyorum Morutan Başakşehir oyuncusu.Taraftar baskısı olmayan takımın sezonda sürpriz istatistik kasacak oyuncusu.
ön yargılarımız var hepimizin haklı olarak misal berkan için bedne bırak Galatasaray topçusu süper ligte bile oynayamaz diye düşünüyordum ama geçen sene son poriyotta olsun bu seneki hazırlık maçlarında olsun bence muthiş oynadı.Morutana zaman lazım ve ısrarla söylüyorum kendine güvenmesi lazım.

mertens ve oliveira beni düşündürüyo.yabancı sayısını 16 yapsınlar

Alparslan denen herifi bizim kulübe kim aldı yav çıkıp hesap versin.
Beşiktaş altyapısından yetişen atınç son maçta kendini yırtarken bu herif s.keyfine göre hareket ediyordu. Son maç tutması gerektiği oyuncuyu tutmayıp üzerine penaltı yaptıran adamsın. İnsan bir ekstra efor sarfeder.
Neyse sen gelme kardeşim senin neyini tekrar deneyeceğiz

Morutan Yusuf Yunus Sat Kirala Tut denklemini nasıl yaparsınız?

o cresponun gol attıgı fb macından sonra morutanı taraftar da çöp yaptı,böyle salaklık olur mu ya

mertens ve oliveira beni düşündürüyo.yabancı sayısını 16 yapsınlar
takımda 40 metreye 50 metreye ters top atan yani o meşhur dioganal pas atan tek topçu oliviera.Bugün son 16 maçımızın özetlerini izledimde.Hakketten o kadar da gömdüğümüz kadar kötü değilmiş oliviera

Alparslan denen herifi bizim kulübe kim aldı yav çıkıp hesap versin.
Beşiktaş altyapısından yetişen atınç son maçta kendini yırtarken bu herif s.keyfine göre hareket ediyordu. Son maç tutması gerektiği oyuncuyu tutmayıp üzerine penaltı yaptıran adamsın. İnsan bir ekstra efor sarfeder.
Neyse sen gelme kardeşim senin neyini tekrar deneyeceğiz
Tr kupasından elenmemize de vesile olmuştu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt