Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan hoca’nin önde baski oyununa uygun bir oyuncu paredes

Nelsson/Sanchez degisikligi olma sansi yüksek görünüyor

Sol beke de Angelino gelecek

Bu yüzden 3. Yerli’yi nerde oynatacagiz bunun kararini verelim

Elimizde degerli yerli oyuncular var ve performanslari her gecen gün yükseliyor

Okan hoca’nin sihirli dokunuslari demek daha dogru olur

Muslera
Boey Sanchez Abdulkerim Angelino
Torreira Paredes
Rashica Baris Kerem
Icardi

29 yaşında adama 6 bonservis, muhtemelen en az 3 kağıttan 3 yıllık sözleşme. Oliveira'ya alternatif mi alıyoruz yerine adam mı alıyoruz? Yerine alıyorsak Oliveira'ya neden uzun sözleşme ve yüklü maaş verdik? Salın şu herifi yav, salın.

Angelinyo gelirse 3. yerli olarak orta sahada Berkan'a okyim bu arada. Ama her türlü o bölgeye takviye gerek.

Okan hoca’nin önde baski oyununa uygun bir oyuncu paredes

Nelsson/Sanchez degisikligi olma sansi yüksek görünüyor

Sol beke de Angelino gelecek

Bu yüzden 3. Yerli’yi nerde oynatacagiz bunun kararini verelim

Elimizde degerli yerli oyuncular var ve performanslari her gecen gün yükseliyor

Okan hoca’nin sihirli dokunuslari demek daha dogru olur
Orhan paredesin 6 oldugunu soyluyor. Torreira 8e. Paredes 6ya gecer diyo.

3. yerli kaleci olmali, iyi bir yerli lazim artik bize, muslera son senesinde tr kupasi fln oynar. apo ve keremden baska düzenli bir sekilde ilk 11 olacak türk yok gibi

Bastonunla kafana dağıtsak bir kere dedem
indir (3).webp

29 yaşında adama 6 bonservis, muhtemelen en az 3 kağıttan 3 yıllık sözleşme. Oliveira'ya alternatif mi alıyoruz yerine adam mı alıyoruz? Yerine alıyorsak Oliveira'ya neden uzun sözleşme ve yüklü maaş verdik? Salın şu herifi yav, salın.
abi sen beni engelledin mi ya,halbuki cok takdir ettiğim bi kişiliksin.neden cephe aldın abi bana? @Keramettin TANRIVERDİ abi alp abi benim engelimi kaldırabilir mi,beni engellediyse

Muhtemelen paredese süre verdik bekliyoruz bakalim

morutan'ı açıkçası bir de böyle arası muhteşem olan bir takımda görmek isterim. hem etrafı kaliteli topçular hem de ruh hali olarak herkes muhteşem ona da iyi gelebilir. takım sıcaklığına dahil olursa yeteneğinin üstüne koyarsa o da canavara dönüşebilir

Orhan paredesin 6 oldugunu soyluyor. Torreira 8e. Paredes 6ya gecer diyo.
Paredes derin oyun kurucu gibi oynar, Torreira'da ön alan baskısı ve hücum bağlantısını yapar diye düşünüyor muhtemelen. Ama ben Melo'nun ilk senesi gibi çift yönlü bir rol verileceğini düşünüyorum bizde.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt