- 13 Ekim 2014
- 108.810
- 58.472
- 4.588
Bu sene afrika kupasi var aman.Afrika kökenli oyuncu eksikliği var takımda. Topu aldı mı 2 kişi peşinden koşacak oyuncu tarzı. Böyle bir kanat-forvet alıp o eksikliğimizi orda kullansak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu sene afrika kupasi var aman.Afrika kökenli oyuncu eksikliği var takımda. Topu aldı mı 2 kişi peşinden koşacak oyuncu tarzı. Böyle bir kanat-forvet alıp o eksikliğimizi orda kullansak
kusura bakmasın ama Parades öyle yani bizi bekletecek adam değil.2-3 senedir kayıplarda , bizim talip olup üstüne alamayacağı parayı teklif etmemiz bile kendisi için büyük başarı olması lazımken bir de bizi mi bekletiyor ? Gitsin Lazio'ya alsın 1.5 milyon eurosunu takılsın yav bırakın valla gidip daha çift yönlü birini alalım bizde.Hadi Torreira gibi kiralandığı kulüpte çok iyi oynasa ve kendi kulübü istemese bekleyelim derim de bu adam Juve'de de bi şey oynamadı üstüne WC'de de kötüydü.Ayar oldum valla kimsin sen yav
Nando
boey nelsson apo angelino
torreira paredes
baris zaniolo kerem
icardi
YK dolayi buna gidiyor cidden. Cok güzel bi 11
Rashica oynar heralde ama başka yok.Eldeki kanatlarla namümkün.
Afrika kökenli oyuncu eksikliği var takımda. Topu aldı mı 2 kişi peşinden koşacak oyuncu tarzı. Böyle bir kanat-forvet alıp o eksikliğimizi orda kullansak
O da henüze elde değilRashica oynar heralde ama başka yok.

Lazio CL'ye direkt gidiyor. Başkanları olmasa çok iyi oyuncular alabilirlerdi ama Lotito'nun cebinde akrep var.Muhtemelen beklediği kulüp Lazio değil, belki milandir belki başka bir kulüp
Bu sene afrika kupasi var aman.
Çok alıcısı olduğunu sanmıyorum ben Lazio dışında İtalya'dan.Ha belki Fiorentina filan talip olmuş olabilir ama onlar da herhalde Amrabat'ı satarlarsa talip olurlar belki o da.Milan kesin almaz zaten onlar Amrabat,Musah falan peşindeler.Muhtemelen beklediği kulüp Lazio değil, belki milandir belki başka bir kulüp
Hayırdır çay mi yapacagizbu takımda herkes perfornansının altında kalır çünkü oyunu demleyecek yönetecek kimse yok özellikle hücumda
bu takımda herkes perfornansının altında kalır çünkü oyunu demleyecek yönetecek kimse yok özellikle hücumda
psgde iyiydi bi tekkusura bakmasın ama Parades öyle yani bizi bekletecek adam değil.2-3 senedir kayıplarda , bizim talip olup üstüne alamayacağı parayı teklif etmemiz bile kendisi için büyük başarı olması lazımken bir de bizi mi bekletiyor ? Gitsin Lazio'ya alsın 1.5 milyon eurosunu takılsın yav bırakın valla gidip daha çift yönlü birini alalım bizde.Hadi Torreira gibi kiralandığı kulüpte çok iyi oynasa ve kendi kulübü istemese bekleyelim derim de bu adam Juve'de de bi şey oynamadı üstüne WC'de de kötüydü.Ayar oldum valla kimsin sen yav
Lazio CL'ye direkt gidiyor. Başkanları olmasa çok iyi oyuncular alabilirlerdi ama Lotito'nun cebinde akrep var.