Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu arada Paredes'i burda niye pek begenmiyorsunuz? Onun seviyesinin üstü zaten bizim için imkansiz degilmi?

Fabrizionun aylardır uğraştıkları zaha için gs haberi yapıp confirmed dediğini düşündüm de twitterde toplu kuş cenazesi ve sövme şenliği olurdu herhalde.
Öyle bir senaryoda yer yerinden oynar yönetim sokakta yürüyemez hale gelir bizim Gedson hikayesine döner bizde o haberden sonra herkes çıldırıyordu. :asd:

Zaha biz ve fener arasinda sececek olsa bizi secer ama istedigi imza parasi, yillik, abisinin komisyonu cok fazla!

Bizim kadroyu ve SL olasiligini bize cekiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Bu haber paylaşıldı mı hadi ulan dede bastır

Haber türk basını, 35 milyon sadece Avrupa için geçerli diye biliyorum, zaniolo gitmez diyeceğim ama muhtemelen kariyeri boyuncu 30 milyon kazanamaz, adamlar bunu 1 senede veriyor, daha 23 yaşında,2 sene oynasa bile geri döner

Zaha gsyi istiyormus

ama bizden teklif yok

o yüzden feneri bekletiyor

Zaha biz ve fener arasinda sececek olsa bizi secer ama istedigi imza parasi, yillik, abisinin komisyonu cok fazla!

Bizim kadroyu ve SL olasiligini bize cekiyor.

Sent from my iPhone using Tapatalk
Yanilmiyorsam Crystal Palace'in teklifi 4 seneden haftalik 200.000 pound...nerden baksan Türk takimlari için imkansiz.

torreiranın durum bizim sneijder-juventus haberlerine benziyo.juventus ocak 2014te ve yazın dunya kupasından sonra darlamıstı biiz.2015 yazında da sneijder sözleşme uzatacak mı diye bekliyoduk

Üçlü orta sahada, özellikle de arkasında Paredes ve Lucas ile birlikte düşününce yapabileceklerini hayal bile edemiyorum. Oyun görüşü, topla olan becerileri falan çok sevdiğim birisi, keşke öyle bir girişimimiz olsa 😄
renato sanches veya wijnaldum olur mu? oraya

millet icardi ile zaniolodan sonra havalandı o yüzden, biraz ayaklar yere basması gerek
29 yasinda, PSG, Juventus görmüs Arjantin milli takiminin oyuncusuna burda Ceyhun Gulselam muhamelesi yapiliyor biraz. Ben gayet heyecanlanirim Paredes'in Galatasaray'a gelmesinden.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt