- 2 Temmuz 2011
- 138.439
- 59.081
- 5.488
bi 8-10 arası biri lazım bize gercektenBunlar Lucas falan derken aradan Luis Alberto'yu kaçırsak fena olmazdı![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bi 8-10 arası biri lazım bize gercektenBunlar Lucas falan derken aradan Luis Alberto'yu kaçırsak fena olmazdı![]()
Sırf bunun için isterim Zaha’yı, 2 aydır sayıklıyor mallarFabrizionun aylardır uğraştıkları zaha için gs haberi yapıp confirmed dediğini düşündüm de twitterde toplu kuş cenazesi ve sövme şenliği olurdu herhalde.
Fabrizionun aylardır uğraştıkları zaha için gs haberi yapıp confirmed dediğini düşündüm de twitterde toplu kuş cenazesi ve sövme şenliği olurdu herhalde.
Öyle bir senaryoda yer yerinden oynar yönetim sokakta yürüyemez hale gelir bizim Gedson hikayesine döner bizde o haberden sonra herkes çıldırıyordu.Fabrizionun aylardır uğraştıkları zaha için gs haberi yapıp confirmed dediğini düşündüm de twitterde toplu kuş cenazesi ve sövme şenliği olurdu herhalde.

ülkeye gelmiş en teknik orta saha olur büyük ihtimal.Thiago Alcantara olsa varya.... Haylimdeki Oyuncu... Hem teknik hem savasci
![]()
L'Al-Hilal piomba su Zaniolo: proposto contratto da 30 milioni all'anno
La societa araba ha dato 15 giorni di tempo al giocatore del Galatasaray per deciderewww.sportmediaset.mediaset.it
Bu haber paylaşıldı mı hadi ulan dede bastır
Üçlü orta sahada, özellikle de arkasında Paredes ve Lucas ile birlikte düşününce yapabileceklerini hayal bile edemiyorum. Oyun görüşü, topla olan becerileri falan çok sevdiğim birisi, keşke öyle bir girişimimiz olsabi 8-10 arası biri lazım bize gercekten
millet icardi ile zaniolodan sonra havalandı o yüzden, biraz ayaklar yere basması gerekBu arada Paredes'i burda niye pek begenmiyorsunuz? Onun seviyesinin üstü zaten bizim için imkansiz degilmi?
Yanilmiyorsam Crystal Palace'in teklifi 4 seneden haftalik 200.000 pound...nerden baksan Türk takimlari için imkansiz.Zaha biz ve fener arasinda sececek olsa bizi secer ama istedigi imza parasi, yillik, abisinin komisyonu cok fazla!
Bizim kadroyu ve SL olasiligini bize cekiyor.
Sent from my iPhone using Tapatalk
renato sanches veya wijnaldum olur mu? orayaÜçlü orta sahada, özellikle de arkasında Paredes ve Lucas ile birlikte düşününce yapabileceklerini hayal bile edemiyorum. Oyun görüşü, topla olan becerileri falan çok sevdiğim birisi, keşke öyle bir girişimimiz olsa![]()
29 yasinda, PSG, Juventus görmüs Arjantin milli takiminin oyuncusuna burda Ceyhun Gulselam muhamelesi yapiliyor biraz. Ben gayet heyecanlanirim Paredes'in Galatasaray'a gelmesinden.millet icardi ile zaniolodan sonra havalandı o yüzden, biraz ayaklar yere basması gerek
Yanilmiyorsam Crystal Palace'in teklifi 4 seneden haftalik 200.000 pound...nerden baksan Türk takimlari için imkansiz.