Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
renato sanches veya wijnaldum olur mu? oraya
Wijnaldum'un son dönemini bilmiyorum ama Renato'yu zaten arkasına sağlam bir rotasyon oluşturmadan almak çok büyük risk olur. Ayrıca Paredes - Lucas ikilisiyle birlikte sahada olursa istediğimiz hücum varyasyonlarını göremeyiz. Eğer böyle bir ikilinin önüne 3. bir orta saha alacaksak ki öyle olacağını düşünüyorum, bu ismin soğukkanlı, saha görüşü yüksek ve hızlı karar verebilen birisi olması gerekiyor.

Renato profili Lucas'ın yanına olur en fazla, güzel de olur profil olarak. FM tabiriyle konuşursak Pardes ve Lucas birlikte sahadayken onların önüne eli cebinde oyun kuracak, pas becerisi ve vizyonu 16+ birisi gerekiyor.

Fabrizio akşam saatlerinde Galatasaray tweeti atsa da keyiflensek.

TD İbrahim Üzülmez:

"Alpaslan Öztürk, antrenman sırasında saha kenarına tuvaletini yapardı 3-4 sefer.

Alpaslan Öztürk: "İbrahim Üzülmez, iyi bir hoca değil. İyi hoca olamayabilirsiniz ama kötü insan olmak çok daha zordur. Kendisi aynı zamanda kötü de bir insan. En yumuşak bunu söyleyebilirim. Giderken elimizi bile sıkmadı. Helalleşmeye bekledik, arabasına binip hızla ilerledi."

TD İbrahim Üzülmez:

"Alpaslan Öztürk, antrenman sırasında saha kenarına tuvaletini yapardı 3-4 sefer.

Alpaslan Öztürk: "İbrahim Üzülmez, iyi bir hoca değil. İyi hoca olamayabilirsiniz ama kötü insan olmak çok daha zordur. Kendisi aynı zamanda kötü de bir insan. En yumuşak bunu söyleyebilirim. Giderken elimizi bile sıkmadı. Helalleşmeye bekledik, arabasına binip hızla ilerledi."
Deli ibo dogrusunu yapmis

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt