Yunus Can DUBLEN
10 Numara!
- 18 Temmuz 2009
- 16.562
- 6.800
- 2.493
Mariano Diaz boşa çıkmış bu çocuğa ne olmuş böyle ya ?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
baby küsmüyüzrenato sanches veya wijnaldum olur mu? oraya
Wijnaldum'un son dönemini bilmiyorum ama Renato'yu zaten arkasına sağlam bir rotasyon oluşturmadan almak çok büyük risk olur. Ayrıca Paredes - Lucas ikilisiyle birlikte sahada olursa istediğimiz hücum varyasyonlarını göremeyiz. Eğer böyle bir ikilinin önüne 3. bir orta saha alacaksak ki öyle olacağını düşünüyorum, bu ismin soğukkanlı, saha görüşü yüksek ve hızlı karar verebilen birisi olması gerekiyor.renato sanches veya wijnaldum olur mu? oraya
Paredes olmazsa tabi, ikisi ve Torreira fazla luks ve uyumsuz olur.Renato Sanches süper olur ama...
Zaten o gelecekAtalanta becaoyu çekmiş , ordan Merih düşmez mi bize
abi kendime saygımdan Allahtan izlemiyormuşum

Burda gustavo assuncao için sevinç naraları atanlar vardı 2 sene öncemillet icardi ile zaniolodan sonra havalandı o yüzden, biraz ayaklar yere basması gerek
Deli ibo dogrusunu yapmisTD İbrahim Üzülmez:
"Alpaslan Öztürk, antrenman sırasında saha kenarına tuvaletini yapardı 3-4 sefer.
Alpaslan Öztürk: "İbrahim Üzülmez, iyi bir hoca değil. İyi hoca olamayabilirsiniz ama kötü insan olmak çok daha zordur. Kendisi aynı zamanda kötü de bir insan. En yumuşak bunu söyleyebilirim. Giderken elimizi bile sıkmadı. Helalleşmeye bekledik, arabasına binip hızla ilerledi."
abi kendime saygımdan Allahtan izlemiyormuşum