Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem Demirbay geldiği anda Türk kontenjan meselesi bizim için biter. İçerde 2 kerem+Apo rahatlıkla oynarlar. Sıkıştığımızda kenardan içeri atabileceğimiz Barış,Yunus,Berkan,Kaan,Kazımcan var,bu durumda yedek kaleciye bile gerek kalmıyor

Hatta imkan varsa Muslera arkasına bi yabancı kaleci bile bakılabilir

Kerem Demirbay geldiği anda Türk kontenjan meselesi bizim için biter. İçerde 2 kerem+Apo rahatlıkla oynarlar. Sıkıştığımızda kenardan içeri atabileceğimiz Barış,Yunus,Berkan,Kaan,Kazımcan var,bu durumda yedek kaleciye bile gerek kalmıyor

Hatta imkan varsa Muslera arkasına bi yabancı kaleci bile bakılabilir

yok be üstad yerli kaleci işini sağlama almaya gerek var eğer imkan varsa tabi

bu Batuhan denen çocuğa şut gelmiyor nasıl kaleci hala anlamadım

TRT spor alt yazı gecti

yok be üstad yerli kaleci işini sağlama almaya gerek var eğer imkan varsa tabi

bu Batuhan denen çocuğa şut gelmiyor nasıl kaleci hala anlamadım

Kardeşim iyi yerli kaleci yok ki. Mert beşiktaşın uğur trabzonun başka ihtimal yok. Altay bana göre çuval kendi taraftarı bile sevmiyor, İrfan Canda iyi bi kaleci değil o yüzden o ihtimal kapalı

Bizim ne dedigimiz onemsiz bi yerde.avrupa şampiyonluğu hedefliyosan a kalite ortasaha oyunculari sart,yerli siniri icinde kerem demirbay tabiki

O gelirse bu olmaz diye biseyde yok,3 kulvardayiz.uyanin artik

Ülke sınırları içerisinde çeşitli oyunlarla rekabette aranın açılmaması için verilen uğraş malumdur fakat yok Fabrizio bunlara çalışıyor yok orada lobisi güçlüdür vs. geçelim bunları Galatasaray avrupa da markadır bunu kabul edeceksiniz.

bu transferler gerçekleştiği takdirde rashica için sonuna kadar beklemekte fayda var, eninde sonunda 4-5 mil € bandına düşecekler.

icardinin bu kadar erken bitmesi çok iyi oldu, kazasız belasız gruplara kalacağız umarım.
Aynen öyle, ayrıca baş, başaltı takımlardan daha iyi oyuncu düşebilir

TM’e haber düstü, kaynak L‘Equipe: PSG ile Paredes konusunda anlasmisiz. 6m gibi bonservis söz konusu. Paredese 3 yillik kontrat önermisiz, oyuncu Süper Lige gelmek icin daha kararini vermemis. Diger teklifleri beklemek istiyormus, Atletico Madrid, Lazio Rom ve Inter Miami gibi kulüblerden. En gec 22.07 kadar kararini verecekmis.

Sogudum bu herife, bizi bekletmek ne lan Icardi, Angelino gibi Adamlar only Gala derken sen kimsin olm

Kardeşim iyi yerli kaleci yok ki. Mert beşiktaşın uğur trabzonun başka ihtimal yok. Altay bana göre çuval kendi taraftarı bile sevmiyor, İrfan Canda iyi bi kaleci değil o yüzden o ihtimal kapalı

tamam işte imkan varsa derken onu kastettim

bir bakmışsın 1 ay sonra TS para lazım diyip Uğurcan için kapıları açar belli olmaz hamsilerin napacağı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt