Serkan Gündüz
10 Numara!
- 25 Haziran 2019
- 17.748
- 11.654
- 1.473
Oliveira ile devam ederdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Doğru dürüst oyuncu alamazsan o branşlarda sokamayiz ne yazikkiBirde her branştaymiş
Leverkusen fan olarak söylüyorum, şutları iyi, duran topları iyi, 6,8,10da oynar, çok yavas, pasları berkandan iyi değil yani hiç beğenmedim bir oyuncu, bir maç hagi gibi oynar 3 maç maldonado gibi oynar, belki süper lig de iş yapar inşAlamancilara sormak lazım ama bu Kerem Demirbay hiç kötü durmuyor yıllardır Bundesligada sürekli oynamış, fena da skor katkısi vermemiş, bir de solak.
Mi Note 10 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Offff bu ne böyle![]()
İkisi de birbirinden cengaver mi?
Avrupa ve kerem hamlesiYabanci siniri
sosyal medyaAvrupa
Neler dendiAbi atanla tutan iyi olacak diyorsunuz da yerli daha Muslera çapında bir kaleci yok. Adamın ölüsü en iyi yerli kaleciden daha iyi. Herkes kaleye Türk atalım diyorsa en önemli yer değil mi burası. Kanattan ödün verirsin de kaleden veremezsin. Neyi düğü belirsiz yerli kaleci olacağına barış sağ kanat oynasın daha iyi.
15.06 ya kadar gecerli olan 7,5 milyonluk serbest kalma maddesi vardi. Hamburg'da kaldigindan mutluymus gibi duruyordu.Ludovit Reis
Ikisi de gelecek tamamGaliba parades değil kerem gelecek
Net bir şekilde ifade edelim kesinlikle üçlü sistem için bir çalışma yok şuana kadar, 4-2-3-1 ve yer yer 4-3-3 üzerinde yoğunlaşıyoruz, idmanlarda vs denenmedi üçlü sistem.Okan hoca şampiyon olduğu sistemle devam eder