- 27 Ocak 2010
- 139.599
- 105.976
- 5.648
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kongo çöp bi takım geri döner gitmesiyle 2-3 maç kaçırırbakambu aradıgımız tipte forvet ve görünene göre hala öküz gibi güclü lakin afrika kupası denılen lanet şeye giderse sıkıntı
Yavaş bıraksın. Erden timur, kişisel serveti 10 milyar dolar ali koça sadaka verirDursun başkan parayı ödemez Erden'i rehin birakir psg ye![]()
1 ay yoklukta Barış Alper eksiliğini hissettirmez.bakambu aradıgımız tipte forvet ve görünene göre hala öküz gibi güclü lakin afrika kupası denılen lanet şeye giderse sıkıntı
Spaces odasında diyorlar ki yabancı sınırını biz belirliyormuşuz biz ne istersek o oluyormuş.![]()
Yok mu şöyle Talisca BJK performansı verecek kulübünden dışlanmış 10 numara?
GS taraftarımı?..
elbetteOktay abi ne alaka yav?!..Görünce şaşırdım birden...
O yüzden nelsson sanchez olmalı baby stoperlwrgruplara kalamaz isek kulup batar
En kötü ihtimal de Avrupa Ligine kalır minimum çeyrek final yapar 20 m euro kasaya girer.gruplara kalamaz isek kulup batar
Yahu bana kalsa kariyer sonuna kadar burada oynasınAdamı niye sattın reis 1.maça bile çıkmadan.
%20 pay mevzusuna gönderme yapmak için yazdım onu Uğurcan yarın Erden Timur'u gizli numaradan arar:
"Başkanım beni ne zaman alacaksınız?"
En kötü ihtimal de Avrupa Ligine kalır minimum çeyrek final yapar 20 m euro kasaya girer.