- 3 Temmuz 2012
- 139.640
- 88.043
- 5.338
kerem demirbay haberi %100 dogruymus
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
sibel can dinliyorum,bozma keyfimiKöpek gifi sal acil
tagında astrolog yazıyor niyesibel can dinliyorum,bozma keyfimi
sibel can dinliyorum,bozma keyfimi
hobim ama sorun degiltagında astrolog yazıyor niye
Benim tahmin ettiğim 2 isim var Eriksen ve Depay bunlar olursa çok hoşnut olurum, çok çok zor olsa da Baturina falan olursa zevkten dört köşe olurumMertens gitse çok iyi adam alırız açılacak maaşla
Hazır ortam sakinleşmiş transfer yokken genel kadrolara bakalım.
Muslera(B+)
Boey(A-) - Nelsson(A-) - Abdülkerim(B-) - Angelino(A-)
Torreira(A+) - Parades(A)
Rashica(B) - Zaniolo(A+) - Kerem(B-)
Icardi(A+)
Mert Günok(B+)
Onur Bulut(C+) - Tayyip Talha(C+) - Colley(C+) - Masuaku(B+)
Amir(C+) - Gedson(A-)
Ghezzal(A) - Salih(C+) - Cenk(B-)
Aboubakar(A+)
Altay(B-)
Mert Müldür(B-) - Djiku(B-) - Slazai(C+) - Ferdi(B-)
İsmail(C) - Zacj(B)
İrfancan(C+) - Szymanski(B-) - Kent(C+)
Dzeko(A)
Anadolu oyuncuları
melikşaha da meliksah haber veriyougura haber verenle meliksaha haber veren aynı kisi mi acaba![]()
Kerem Demirbay + Kerem + AbdülkerimYa beyler bu takımda 3. Yerli kim olacak ? Angelinho dan sonra kazimcan 11 olmaz sanmıyorum , Zaniolo kalırsa mertens yerine oynar kesemezsin artık adam kamp yedi , rashica kesemezsin, icardi kesemezsin, Muslera yerine türk kaleci mi düşüyorlar acaba ?
Zajc en iyi orta sahalarıydı sırf sözleşme uzatmadı diye uzun bir zaman süre vermediler ama ana sorunları 6 numara İsmail'e güvenip 8+3'de ona emanet ederlerse 13-14'ncü haftada kadıköy de ıslıklar eşliğinde kenara gelir.Hala sorun orta sahada olmadigine bilmeyen aptal febemi kutlarim. Adam hala crespo orda iyi olur dior

Demirbay kimi kesicek mertensi mi ? E sağda rashica olursa zaniolo full yedek mi olacak ? Hadi geçen sene idare etti de bu sene kamp yedi sıkıntı olabilirKerem Demirbay + Kerem + Abdülkerim