- 30 Ağustos 2009
- 30.251
- 20.231
- 2.593
İtson: Paranız varsa beni de alın.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
lazio gitcekİtson: Paranız varsa beni de alın.
Para var ama kulübün tesislerinin girişine şu yazıyı asmalıyız geldiğinde bence reis yavİtson: Paranız varsa beni de alın.
Gedson gelse istemeyiz çeker miyiz :dPara var ama kulübün tesislerinin girişine şu yazıyı asmalıyız geldiğinde bence reis yav
![]()
Düzenli oynamak istiyormuş, yedek için fazla lüks gibi sankidübua takımdan ayrılabilirmıs
O zamanlar alınabilecek isimdi reiste şimdi yeni başkan ve yeni yönetimiyle beraber işler değişti.Piyasada daha iyisini alabiliriz ki Brak Elmas ve yönetimi almadı siniri bizim maçlardan çıkarmaya çalışan birisini de bu formada izlemek istemem istediği kadar yetenekli olsun..Gedson gelse istemeyiz çeker miyiz :d
Para getirip gitsin baridübua fransaya dönmek ıstıyormus
Nantes yada Rennes yapma ihtimali yüksek. Yerine Mert Müldür iyi olabilirdi lakin FB yapacak gibi bakalım ne yapacağız yedek sağ bek için.dübua fransaya dönmek ıstıyormus
Tunç HoldingBakalım kol ve şort sponsorlari için yöneticilerimiz ne tür suprizlerle karşımıza çıkacak.