Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
oliviera arabıstana gıtmem cl var demıs

17 temmuz öncesi sonrası,17 temmuzda yine erden timur kendinden cok söz ettirebilir.yurt dısına transfer görüşmeleri için gidebilir,telefon trafiği cok oalabilir.erden timur kendinden söz ettircek 17 temmuz civarı,sonrası

ilk macın oynandıgı 26-27 temmuz tarihlerinde macı kazanabilir,ayrıca guzel bi transfer haberi duyabiliriz o tarihlerde.

1 agustos civarı yine cok haber duyabiliriz.zaten dolunay da var,turu geceriz diye düşünüyorum o hafta

Demirbay kimi kesicek mertensi mi ? E sağda rashica olursa zaniolo full yedek mi olacak ? Hadi geçen sene idare etti de bu sene kamp yedi sıkıntı olabilir
Bence duruma göre orta sahaya Oliveira yerine Berkanı koyar hoca, maç maç değişimli olarak rashica kerem zaniolo icardi ileri hattı görebiliriz.

Geçen sezon başında da çok kafa yormuştuk 3 yerli ye Okan hoca bir çözümünü buldu yine aynı şekilde çözülür diye düşünüyorum.

biz bu reteguiyi nasıl alacagız.zaten kiralıkmıs,gelmek isterse sözleşme mi feshedecek tigreyle

Attığı 17 golün 5 tanesi penaltıdan.Ahmed Hassan seviyesinde 1 futbolcu hatta ondan daha kötü.Oyun kurulumunda olsun ideal 1 yedek oyuncusu değil.Sırf bize 2 tane gol attılar diye aldılar :D Bizde Barış Alper Yılmaz var gerisini siz düşünün kanatlarda da oynayabilen.Bu arada kendilerine bu şekil hitap etmeleri benim çokta hoşuma gitti yav :D

angelıno pazarlık böyle olmus

Resim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt