Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Porto'da son döneminde orada oynuyordu.

Baktım şimdi 1 maç 10 numara 30 maç MOS yazıyor .. O zamanki maç kadrolarina da baktım 3 orta saha olursa önde nakajima veya otavinho oynamış Sergio merkez orta saha bazı maçlarda da çift forvet çıkıp Sergio 2 merkez orta sahadan biri olmuş..
Hatta 1 gol 2 asist yaptığı maçta merkez orta sahaymmış önlerinde otavinho var ..Sezonları karıştırıyor olabilir misin ?

Screenshot_2023-07-12-10-27-39-149_com.android.chrome.jpg

Son düzenleme:
Bakambu’ya burun kıvıranları anlamıyorum, fiyatı makul, kanat forvet olarak da kullanabileceğimiz gayet hızlı ve skorer bir isim kendisi.
Ayrıca İcardi olmadığı zaman farklı bir oyun oynatabilir bize , çeşitlilik her zaman iyidir.
Ek olarak yedek beklediği zamanlarda bile sorun çıkarmayacak bir isim diye düşünüyorum.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

ilk 10 haftada 7 deplasman olayı bizim için iyi oldu. orda fazlaca işleri sıkı tuttuk ve sonu geldi. bu sene insallah ilk 10 haftada 9 deplasman olur. hazır erken de acmısken sezonu tokatlar geçeriz.
Valla bence iyi falan olmadı Okan Hoca'da da şans var o son dakika golleri olmasa ardından Beşiktaş başakşehir maçları derken kötü sonuçlarda adam yüksek ihtimal Dünya Kupası arası kovulurdu

Merak etmeyin yönetim nazlanan mırın kırın yapan adamı, inanmadığı adamı kapı içerisinden sokmaz. Erden Timur kendi ağzı ile söyledi zaten. Paredes ilk önceliğinin İtalya olduğunu bir iki kulüpten teklif beklediğini iletmiş kendisine. Erden bey de okey dediyse inanıyordur oyuncunun samimiyetine.

Kaliteli oyunculara gidiyoruz ama hepsinin son sahibi konumunda olacagımız oyunculara gidiyoruz. Biraz genç yetenek kovalamak lazım.

Kaliteli oyunculara gidiyoruz ama hepsinin son sahibi konumunda olacagımız oyunculara gidiyoruz. Biraz genç yetenek kovalamak lazım.

Zaniolo-Nelson-Boey-Kerem-Baris -Kazimcan-Yunus-Morutan
Elde zaten bu profilde epey topçu var toreira-angelino da hala para kazandırabilecek yastalar.. Hata bugün satıyorum desen Abdul ve Berkan da iyi kötü para eder..
Bence gayet başarılıyız bu hususta..

kovalanır üstad sıkma canını
zaten bayağı bi genç var onlardan bu sezon adam olmayanları şutladıktan sonra yerleri başka potansiyelli oyuncularla doldurulur

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt