Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Thiago Alcantara benim izlediğim en overrated orta saha oyuncusu. Sezon içinde ayrılacağı belli olduğundan hayal ettiğim kadrolara kendisini yazmıştım. Her izlediğimde "bir oyuncu nasıl bu kadar klas" olabilir diyordum. Ritmini bulduğunda Sneijder-Hagi etkisi yapabilecek bir oyuncu.

Overrated ise nasıl iyi olabilir hocam onu anlamadım.

Muslera-Boey-Nelsson-Apo-Angelino-X-Lucas-Kerem-Akturkoglu-Starboy-Icardi bitti gitti işte en mantıklısı bu şekilde.Siniri da başkaları düşünür böyle bir şey yaparsak.Rotasyona da Sergio-Baris-Yunus-Bakambu-Berkan-Kaan girer

Thiago Alcantara benim izlediğim en underrated* orta saha oyuncusu. Sezon içinde ayrılacağı belli olduğundan hayal ettiğim kadrolara kendisini yazmıştım. Her izlediğimde "bir oyuncu nasıl bu kadar klas" olabilir diyordum. Ritmini bulduğunda Sneijder-Hagi etkisi yapabilecek bir oyuncu.
Kalitesini tartışacak halim yok da biz daha hibrit bir oyun oynayacağız muhtemelen. O fizik güce sahip mi? 3-5 maç sonra gıy gıy sadece pas yapıyor bu diye sallamalar başlar eminim.

5 yerliyle sarhos sarhos febeye 3 attik. Fazla kafaya takmayin 3 yerli olayini
Mesele bundan ziyade adı geçen adamların direkt 11 isteyecek adamlar olması. Bu adamlara gel avrupada oynarsın ligde değişerek oynarsın denilir mi bilemedim.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı Galatasaray

Raul jimenez ads deniyor
kaynak sabah

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt