Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bizim ligin ucube stoperleri

icardi'yi mi tutsun
zaniolo'yu mu tutsun
kerem'i mi tutsun
boey'i mi tutsun
mertens'i mi tutsun
angelino'yu mu tutsun
onu mu tutsun bunu mu tutsun

yok abi bu nası takım ak, hardcore oynuyoruz

Alpaslan Öztürk: "Domenec Torrent'in iletişim konusunda sorunları vardı. Medyayla ilişkisi de problemliydi."

99/00 kadrosunda Sergen Yalçın vardı. Avrupa'da oynayamıyordu. Eylül'de kim gelirse gelsin Avrupa'da oynayamayacağını bilerek gelir zaten. 3-5 tane transfer de olmaz o saatten sonra. Fırsat çıkarsa kovalanmalı. Zaniolo fırsatın babasıdır mesela. Avrupa transfer penceresi açık olsa alamazdık o şartlarda.

Genç ve potansiyelli topçu alınmasına taraftar olan biri olarak Brezilyalı alalım düşüncesini ütopya olarak görüyorum. En ufak kafa gösteren çocuğa hayvan gibi fiyat çekiyorlar orada ve zaten işgal edilmiş popüler bir pazar. Balkanlar ve İskandinavya'dan bakmak daha makul gibi genç topçu alacaksak.

99/00 kadrosunda Sergen Yalçın vardı. Avrupa'da oynayamıyordu. Eylül'de kim gelirse gelsin Avrupa'da oynayamayacağını bilerek gelir zaten. 3-5 tane transfer de olmaz o saatten sonra. Fırsat çıkarsa kovalanmalı. Zaniolo fırsatın babasıdır mesela. Avrupa transfer penceresi açık olsa alamazdık o şartlarda.

avrupa yokken kimleri aldık zaten ya yine dediğin gibi güzel işler yapılabilir

Hah en korktuğum. 2-3 tane dinazor saçmalar şimdi
Hayri Kozak muhtemelen şöyle bir giriş yapacaktır kardeşim kur olmuş 30 sen halen transfer yapıyorsun kulübü mü batıracaksınız hiç mi düşünmüyorsunuz diye giriş yapacaktır. Sırf eleştirmek için eleştirmeye geliyorlar. :asd:

"Akıyor maşallah :cigara:" mesajını atmak için sabırsızlanıyorum. Kaplar gelsin artık.

Yaz aylarinda divanlari Bodrum'da yapmak lazım bizim fosilleri bu sıcakta hanımları sokağa salmazlar

bakambu işi olmaz ise leeds'den rodrigo'da düşünülebilir aslında oyun planımıza da uyuyor, maaşı ne kadardır bilmiyorum ama. kendisini çok beğenirim, bizde de iş yapar bence

avrupa yokken kimleri aldık zaten ya yine dediğin gibi güzel işler yapılabilir
Geçmişte transferi hep son günlere sıkıştırdığımız için kötü anılar depreşiyordur onu anlayabiliyorum. Her transfer döneminin sonunda böyle fırsatlar kovalayacaktır bu yönetim. Dediğim gibi Zaniolo şart değildi mesela o kadroya ama öyle bir fırsat denk geldi ki düşünmeden aldılar. Alırken kazandığın tarzda anlaşmalar olabilir yine böyle.

Oliviera gönderip Paredes çekip Kerem’i de yedeklemek için mi alacaklar acaba

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt