Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Futbolcuyu uçakla indirdikten sonra yapıyoruz bu işi ki mantıklı bir hareket. Geçmişte KAP'a bildirip hüsran olduğumuz oyuncular mevcut. Bknz. Forlan, Reyes, Shaqiri vb.
Erden Timur öncülüğündeki ekibin bu tarz bir falso yapacağını zerre düşünmüyorum.

demirbay paredes oliveira berkan miçö torreira

burada 1 kişi fazla oluyor

bunlardan birinden çıkıp genç yetenekli 10 almak lazım

morutan olmayacak diye düşünülüyorsa
Miço ülkesine döner muhtemelen, yeni çocuğu oldu falan ailesini de getirmedi buraya.

Miço ve morutan muhtemelen giderler morutan bu sefer daha iyi bir takıma kiraya verilmeli
Stoper içinse sanches yanlış tercih olur,nelssondan sonra attan inip essege binmek gibi

Geçen sene Mertens mi Sanchez mi deseler kimsenin dediğine bakmam gider Mertens alırdım.

Mertens benim beklentimi karşıladı hatta ara bağlantı olarak çok çok iyi maçlarda çıkardı.

Fakat Avrupa ve lig maçları falan derken bu sene vücudu kaldırmayacağından uygun rakamlara Mertens-Sanchez rotasyonu çok lüks bir rotasyon olsa bile sesim çıkmaz mutlu olurum.

Ya da Mertens'i araplara verip Sanchez çekersek de mutlu olurum. Geçen sene çok iyi sezon geçirdi belki de son yılların en iyi geri dönüş yapan oyuncusu diyebiliriz.

Daha 2 ay önce Roma'ya karşı yarı finalde 90 dakika oynamış Kerem Demirbay'ı Berkan ile karşılaştıranlar göriyoruz. Üzücü.

Ronaldonun takımı transfer yasağı cezası almış. Ahmet Musanın parasını ödemediği için.

Bunlar birde milyar euroluk transferler yapıyorlar, Musaya 390 bin euroyu ödemekten acizler. Koduğumun çöl develeri!

bunlar bi süre sonra şimdi aldıkları heriflerin de maaşlarını ödemeyecekler
o zaman gör cümbüşü
eşşekler avrupaya dönmek için kırk takla atarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt