Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Büyük bir ihtimalle öyle olacak zaten renktaş. Çinde de aynısı oldu.bunlar bi süre sonra şimdi aldıkları heriflerin de maaşlarını ödemeyecekler
o zaman gör cümbüşü
eşşekler avrupaya dönmek için kırk takla atarlar
süleyman hurmadan oyuncu almak kolay iş değilBaniya varya kgümrükte, niye alinmiyor anlamiyorum
Baniya varya kgümrükte, niye alinmiyor anlamiyorum
25 veriyorsa alsın yoksa bekleme yapmasın
Niye alınmalı rdaş? Çok da manasız değil gibi almamamızBaniya varya kgümrükte, niye alinmiyor anlamiyorum
Uyanık kalabilirlerse...Hah en korktuğum. 2-3 tane dinazor saçmalar şimdi
bakambu işi olmaz ise leeds'den rodrigo'da düşünülebilir aslında oyun planımıza da uyuyor, maaşı ne kadardır bilmiyorum ama. kendisini çok beğenirim, bizde de iş yapar bence
Katar kulüpleri ile förüşüyor, oraya gidecek bu herif.
baniya açık alanda shevchenko tarafından hor kullanılan servete dönerBaniya varya kgümrükte, niye alinmiyor anlamiyorum
Geçen sene Mertens mi Sanchez mi deseler kimsenin dediğine bakmam gider Mertens alırdım.
Mertens benim beklentimi karşıladı hatta ara bağlantı olarak çok çok iyi maçlarda çıkardı.
Fakat Avrupa ve lig maçları falan derken bu sene vücudu kaldırmayacağından uygun rakamlara Mertens-Sanchez rotasyonu çok lüks bir rotasyon olsa bile sesim çıkmaz mutlu olurum.
Ya da Mertens'i araplara verip Sanchez çekersek de mutlu olurum. Geçen sene çok iyi sezon geçirdi belki de son yılların en iyi geri dönüş yapan oyuncusu diyebiliriz.
Tam Netflixde yayımlanmalık bir maç.
Bu şekilde yaşayacak oyuncuları almamak lazım aslında başarı mümkün olmuyor. Adam şampiyonluk kutlamalarına bile katılmadan koşa koşa havalimanına gitti Fener maçı sonrası.Miço ülkesine döner muhtemelen, yeni çocuğu oldu falan ailesini de getirmedi buraya.