- 1 Ağustos 2014
- 63.855
- 75.062
- 4.338
canlı yayın yok mu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ross Yusuf morutan ve efe iyi kulüplere kiralanmali kira olayini beceremesekteMidtsjö, Dubois, Nelsson, Emre Kılınç, Ross, Yusuf, Morutan kamptakilerden bazıları satılık bazıları kiralık gider. Kampa getirilmeyenler zaten gidici.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
BJK'nin son maaş teklifi 700 bin euro'ymuş diye eklemiş btw. Bonservis ödemeyeceksek kesinlikle girilmesi gereken bir kumar olur. Dursun kenarda, hiçbir şey kaybetmeyiz.
Boey satılırsa Dubua kalsın kaldığı yerde. O mevkide böyle birisinin olması rahatlık verir. Zaten orijinal plan Dubua as bek Boey yedek idiMidtsjö, Dubois, Nelsson, Emre Kılınç, Ross, Yusuf, Morutan kamptakilerden bazıları satılık bazıları kiralık gider. Kampa getirilmeyenler zaten gidici.
M2101K6G cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Sanırım Icardi hariç evet. Icardi bozuyor o dengeyi ama sponsorlar girecek araya.cl'ye katılıp bir iki iyi sonuç alabilirsek bu senenin full maaş bütçesi çıkıyor sanırım değil mi?
feshetme hakkı varmış sözleşmedeBakambu yeni transfer olmadı mı? Ben orayı kaçırdım biri özet geçebilir mi rica etsem?
Fabrizio bakambu haberi girmez önemli isimleri sadece yazıyor o bakambuyla uğraşmazOnların kaynağı da haluktur,fabrizio yu bekleyelim
Anne çocuk orada, adam burada bu şekilde nasıl performans verebilir bunu söylüyorum, gidip gitmemesi değil mesele.Adamın cocugu doğacaktı doğuma gitti ne yapmalıydı?