Transfer Nöbeti #6 | 2023 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Parades kendine çok dikkat etsin 2 hafta sonra gelmek isterse de gelmesin bizi istemeyeni biz zaten istemeyiz.

Angelino baya kültürlü,zeki bir insana benziyo takımın iq seviyesi de yükseliyo git gide

Şu Kozak moronunu da konuşmayalım artık, kaale alınacak bir zat değil kendisi, zırt pırt ota bka konuşcağına yiyosa seçime girsin cebinden bikaç milyon çıkarsın da görelim bakalım boyunu postunu. Kaşınmasın 50 bin kişi senkronize bi şekilde yedi sülalesini her maç şaha kaldırır, çapsız kabiliyetsiz vizyonsuzlar.

benim icim rahat erden baskan biza kessie veyahut guendizi cekecektir ortasahaya

muhtemelen bu ikisi listenin ilk iki sirasidir

ben paradese isinamadim

Leandro Paredes, Galatasaray'ın teklifine sıcak bakmıyor.

Parades'de tam fbli topçu tipi var. :red:

Biz almazsak Ali Koç mutlaka bi devreye girecektir.

Halil tembel bir herif ama senolun elinde iyi olurdu, onun için bile almak lazım

Yav paredesin ilk tercihi olmadığımız 1 haftadır yazılıyor zaten,erden timurda aynisini dedi yeni bisey değil santinin haberi.hala cevap bekliyoruz,keremle de alakası yok

Paredes gelmezse en az üzüleceklerden birisiyim en başından beri daha farklı profilde oyuncuya ihtiyacımız olduğunu düşünüyorum. Torreira varken 6 numarada da oynayamaz zaten bence gelmemesi bizim için daha güzel olabilir.

Angelinoya'da sağlam karşılama yaptırmak lazım gazla bağlılığı artacak bir adam.

takım yeniydi transferler yoktu vs normal. bu sene benzeri şeyler yasanmaz tam da dediğim gibi olur. lig baslayana kadar kemik kadro hazırlanacak. ön eleme muhabbetinden dolayı. o yüzden ilk 10 hafta her sene ısınma turu diye geçer derim. bu sene o ısınma turunu firesiz gecmek lazım. sakatlık olur ve derin kadro kurulmazsa sene sonuna doğru sallanabiliriz çünkü.

Bu sene sakatlık mutlaka olacak. Dünya Kupası arası yok, deprem arası gibi bir şey de inşallah yok, bay haftası yok, ligdeki maç sayısı 38'e çıktı, Avrupa'da zorlu maçlar var ve takımda herkes asılacak o maçlarda. Sanırım ligin bazı haftaları da hafta içi oynanacak 2024'te Avrupa Şampiyonası var diye. Geçen sene bile bazı sakatlıklar oldu aslında ama hep aralara denk geldi. Bu sene birinin öyle ciddi sakatlık da değil, darbeye bağlı ödemdir şişmedir zorlanmadır olsa zaten 10 gün içinde 2-3 maçı kaçıracak mecbur. O yüzden hem rotasyon önemli hem de yedekler önemli. Maçlar yoğunlaştıktan sonra herkes en geç 4-5 maçta bir maç zaten kulübede beklemeli. Hepsi aynı anda rotasyon değil ama, her maç farklı birisi. Bu hem yabancı-yerli sayısı açısından da elimizi rahatlatır, hem de o rotasyondan dolayı oynayan adamın defoları daha az belli olur.

Halili tek 2 sene belese TSe yollamak icin alirdim. Üstüne Yusufu verip verin lan Ugurcani derdim.

1689169296553.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt