Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet çok sığ dünyanın hiçbir yerinde iş bulamayan Cenk Ergün nasıl oluyorsa Galatasaray sportif direktör oluyor. Neden acaba neden balık burcu olduğu için mi yoksa kova mı yok yok koç
😂😂😂😂
cenk ergun galatasaray lisesi degil de doga koleji mezunu olsaydı sorun yoktu yani senin için.

fb özeti izledım attıgı gollerde rakip yine mal gibi izlemiş :))

güzel yangın söndürme macı

cenk ergun galatasaray lisesi degil de doga koleji mezunu olsaydı sorun yoktu yani senin için.
Benim için var da sizin için yok.
Ben istiyorum ki bologna Sevilla benfica Porto atletico vs takımlarda çalışmış muazzam bir sd gelsin.
Ama sadece Galatasaray liseli diye Cenk geliyor hala savunuyorsunuz

O dönemde yapılan transferleri, saha sonuçlarını gidip bakabilirsin
Kendin söylüyorsun en zor zamanda geldi diye kalkıp saha sonuçları ve transferler diyorsun. Ribery onun zamanında gelmişti. Parası yok diye takımın gitti. AIG diye bir bela ile uğraştı başkanlığı boyunca.

- milyar tl zarar açıklayan jimlastik kulübü senelik 6 milyona adam alıyo ha, bizimkiler hayla ağlıyo ha. Bunun bi mantığı olmalı, aklıma gelen ilk şey Dursun bu paralar nerde? Bankalar birliği zaft zurt ffp falan demeyin, bu kural şu ülkede bir tek bize mi var? Millet transfer bekliyo adamlar Köhn ün parayı daha ödememiş.

Bu durumda akla gelen ilk soru ; nerde aga kulübün paraları nerdeee

Ne yaşla ne de liseyle ilgisi var derken. Teşhis derken. Siz teşhisi ve çözümü söyleseydiniz o zaman.

Kayınpederim Galatasaray lisesi mezunu. Dursun Özbek'in, Barış Manço'nun, Özhan Canaydın'ın ve bir çoğunun yakın arkadaşı. Hastalığı nedeni ile elden ayaktan düşene kadar tümüyle iç içeydi. Hepsinin ciğerini biliyor. Dursuna söylediği sözlerin 100 de birini ben hayatım boyunca dememişimdir. Burada yazsam ceza alırım.

Çok büyütmeyin liselileri kafanızda bence. Özellikle belli bir yaş üstündekileri Kongrelerde bir sürü video gördük yaptıkları saçmalıklar ile ilgili. Şuraya koymaya kalksak kaç sayfa alır.

Galatasaray'ın büyümesinde ki en büyük engel bunun gibi çağ dışı kalmış liseli kafasıdır. Şahsi fikrim bu yöndedir. Galatasaray lisesi mezunu olan yıllarını bu insanlarla beraber geçirmiş kayınpederimin de fikri bu yöndeydi.
tüm sorunları liseye baglayarak liselileri kafanızda buyuten sizsiniz.

Kendin söylüyorsun en zor zamanda geldi diye kalkıp saha sonuçları ve transferler diyorsun. Ribery onun zamanında gelmişti. Parası yok diye takımın gitti. AIG diye bir bela ile uğraştı başkanlığı boyunca.
Para bulmak benim görevim mi? Başkan bulacak parayı, sponsoru her şeyi. Sadece liseli diye adamı başkan yapıyorsunuz sonra para yoktu ne yapsın diyorsunuz. Erden Timur geçen sene pire gibi çalıştı bir sürü yanlış da yaptı doğru da. Para yok diye ağlamadı

Benim dediğim şekilde taraftarlar üye olsaydı bugün erden Timur başkan yanından Türkiye’nin en zengin adamları yardımcı olurdu. Sadece lise diye bir başkan ve yardımcıları olmazdı bugün. Sen hem mevcut yönetim seçim sistemini savunup hem de dursun Özbek’ten şikayet edemezsin.
Dursun Özbek kapasitesi belli olan biri, başka aday çıktı da dursun özbek zorla mı başkan oldu.
Koskoca Galatasaray’da başkan ve yönetime aday olacak kişi yok bunu görmüyor musunuz?
Ya birader zenginler zaten bi şekilde gs kongre uyesi oluyor erden timur liseli mi sanki. Bjk halka acik kim var zengin yonetiminde

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt