- 23 Temmuz 2011
- 75.563
- 51.089
- 4.693
Oyun zekasi kime benziyor.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hissiyatım o yönde üstatKim dior
cenk ergun galatasaray lisesi degil de doga koleji mezunu olsaydı sorun yoktu yani senin için.Evet çok sığ dünyanın hiçbir yerinde iş bulamayan Cenk Ergün nasıl oluyorsa Galatasaray sportif direktör oluyor. Neden acaba neden balık burcu olduğu için mi yoksa kova mı yok yok koç
![]()
Adamlar gol olup yağıyor kiskanmafb özeti izledım attıgı gollerde rakip yine mal gibi izlemiş)
güzel yangın söndürme macı
Oynadıkları takım o kadar kötü ki. Bilerek seçilmiş belli. 2.lig de orta sıralarda oynar burada.fb özeti izledım attıgı gollerde rakip yine mal gibi izlemiş)
güzel yangın söndürme macı
Oynadıkları takım o kadar kötü ki. Bilerek seçilmiş belli. 2.lig de orta sıralarda oynar burada.
Benim için var da sizin için yok.cenk ergun galatasaray lisesi degil de doga koleji mezunu olsaydı sorun yoktu yani senin için.
Kendin söylüyorsun en zor zamanda geldi diye kalkıp saha sonuçları ve transferler diyorsun. Ribery onun zamanında gelmişti. Parası yok diye takımın gitti. AIG diye bir bela ile uğraştı başkanlığı boyunca.O dönemde yapılan transferleri, saha sonuçlarını gidip bakabilirsin
Şimdi aklıma geldi Ribéry olayı bile baştan sonra rezalettir Özhan bey için.Ne yönden ezildik hatırlatır mısın?
Hayrola operasyon mu var
barış ampır ampır konuşma.Baksada goremez
tüm sorunları liseye baglayarak liselileri kafanızda buyuten sizsiniz.Ne yaşla ne de liseyle ilgisi var derken. Teşhis derken. Siz teşhisi ve çözümü söyleseydiniz o zaman.
Kayınpederim Galatasaray lisesi mezunu. Dursun Özbek'in, Barış Manço'nun, Özhan Canaydın'ın ve bir çoğunun yakın arkadaşı. Hastalığı nedeni ile elden ayaktan düşene kadar tümüyle iç içeydi. Hepsinin ciğerini biliyor. Dursuna söylediği sözlerin 100 de birini ben hayatım boyunca dememişimdir. Burada yazsam ceza alırım.
Çok büyütmeyin liselileri kafanızda bence. Özellikle belli bir yaş üstündekileri Kongrelerde bir sürü video gördük yaptıkları saçmalıklar ile ilgili. Şuraya koymaya kalksak kaç sayfa alır.
Galatasaray'ın büyümesinde ki en büyük engel bunun gibi çağ dışı kalmış liseli kafasıdır. Şahsi fikrim bu yöndedir. Galatasaray lisesi mezunu olan yıllarını bu insanlarla beraber geçirmiş kayınpederimin de fikri bu yöndeydi.
Para bulmak benim görevim mi? Başkan bulacak parayı, sponsoru her şeyi. Sadece liseli diye adamı başkan yapıyorsunuz sonra para yoktu ne yapsın diyorsunuz. Erden Timur geçen sene pire gibi çalıştı bir sürü yanlış da yaptı doğru da. Para yok diye ağlamadıKendin söylüyorsun en zor zamanda geldi diye kalkıp saha sonuçları ve transferler diyorsun. Ribery onun zamanında gelmişti. Parası yok diye takımın gitti. AIG diye bir bela ile uğraştı başkanlığı boyunca.
Ya birader zenginler zaten bi şekilde gs kongre uyesi oluyor erden timur liseli mi sanki. Bjk halka acik kim var zengin yonetimindeBenim dediğim şekilde taraftarlar üye olsaydı bugün erden Timur başkan yanından Türkiye’nin en zengin adamları yardımcı olurdu. Sadece lise diye bir başkan ve yardımcıları olmazdı bugün. Sen hem mevcut yönetim seçim sistemini savunup hem de dursun Özbek’ten şikayet edemezsin.
Dursun Özbek kapasitesi belli olan biri, başka aday çıktı da dursun özbek zorla mı başkan oldu.
Koskoca Galatasaray’da başkan ve yönetime aday olacak kişi yok bunu görmüyor musunuz?
Asıl siz liselileri bu kadar küçümseyerek hata yapıyorsunuz. Tüm sorunlarımız bu çağ dışı liseli tayfasından geliyor çünkü. Neyse anlaşamayacağımıza göre uzatmaya gerek yok.tüm sorunları liseye baglayarak liselileri kafanızda buyuten sizsiniz.
Bu duruma evyah demezmisinOğuz fenere gitmiş