Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.318
- 58.487
- 3.383
zenit'in falan as oyuncusunu hayatta alamayız ya boşa mesai bence
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fenere baktığımda herhangi bir cacık hissetmiyorum. Ligdeki minimum 13 takım her mac altlarına yatmasa ilk 2ye giremezler.fener niye aldıkları her adam tutacakmıs gibi davranıyor
bugün attıkları golleri izlesene biFenere baktığımda herhangi bir cacık hissetmiyorum. Ligdeki minimum 13 takım her mac altlarına yatmasa ilk 2ye giremezler.
20-25 m euroyu götürürsün alırsın. Elimizde 8 m ile kimlere teklif yspıyoruz güldürüyorlarzenit'in falan as oyuncusunu hayatta alamayız ya boşa mesai bence
Ben de Wendel'e Wendel diyom Kemal'im yavBurhan Wendel diyor
Alinacak 8 noya etki etmiyorsa oguza verilen para ozaman alinsin ama 5m€ az para da degil, önceligimiz cok saglam bi 8 no almak olmasi lazim.Yerlide iki senedir iyi işler yaptık ve bunun katkısını geçen seneki şampiyonlukta fazlasıyla aldık.
Abdülkerim : X faktör oldu.
Kaan Ayhan : Niye aldık dendi joker oldu.
Demirbay : Çöp dendi, bence bayağı katkı verdi, metriklerde tepede zaten orta sahalar arasında.
Üstüne PTT topçusu olmaz denilen Barışla kötü Kerem’e emek verdik, performans aldık. Berkan iyi rotasyon oyuncusu dedik, çöp dediler adam gitti geldi şampiyonlukta kritik işler yaptı.
Geçen sene Müldür’ü alalım dedik 2.5a çöp dendi, alsak daha iyi olmaz mıymış? Şimdi de Zeki’ye deniyor
Herkes çöp abi bize kalsa ama alınan her yerli neredeyse önemli katkılar veriyor, gelişiyor ee alabildiğini alacaksın bu durumda, Oğuz gerekirse beke bile kaydırabileceğin adam biz keyfimizden değil fizik kalitesi yüksek diye istedik bu adamı, az geliştirsen x2 olacak değeri zaten.
Alt yapıdan adam koysak o da çöp oluyor ne istiyorsunuz anlamıyorumki
Viskiciyim heis, jacky cola demleniyomne içtin hakanım
Düğünden geliyom polis kuzenim de ordaydı şimdilik 1 sıkıntı çıkarmıyo dedim senin için eper olursa haber et dedi alayım merkeze dediMurat durmazin gelmesi lazım seni iyi gormuyorum çok ciddileştin
tıklamıcaz kendini yormaTier 3 - Burhan Can Terzi: "Galatasaray'ın en büyük yeni orta saha adayı Wendel."
Burhan Can Terzi: "Galatasaray'ın orta sahada liste başı istediği oyuncu Wendel. Galatasaray'ın en büyük yeni orta saha adayı Wendel." Burhan Can Terzi: “Şunu net olarak söyleyeyim. Doue ve Wendel dahil; Galatasaray 3’er orta saha ve sağ bek ile eş zamanlı görüşüyor.”www.gscimbom.com.tr