- 6 Eylül 2014
- 93.417
- 64.282
- 4.608
Murat durmazin gelmesi lazım seni iyi gormuyorum çok ciddileştinBaşarısız sezon , basarılı sezon diye sezon mu ayırıyoruz kurayla falan belirledik de bu nasıl bir bakış rtaş ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Murat durmazin gelmesi lazım seni iyi gormuyorum çok ciddileştinBaşarısız sezon , basarılı sezon diye sezon mu ayırıyoruz kurayla falan belirledik de bu nasıl bir bakış rtaş ya
Hocam, Gardhi hic degilse is yapiyordu. Ibraam ile Cenk daha mi iyi? Yuzde yuz beceriksiz herifler.Karsiysan gardhinin kucağına niye oturtuyosun bizi hocam
Bu kafayla devam edersek olamayiz. Bu kafayla devsm edeceksek 5 kuruş para harcamaya gerek yok paramiz cebimizde kalsın diyorum ne diyim ulan sağa sola milyonlari harcayıp mi başarısız olalim diyimDaha sezon baslamadan yenilgiyi kabul edip bu sene sampiyon olmayalim diyorsun daha ne yazalım
Vecino yu kitlemeye çalışan da gardhiydiHocam, Gardhi hic degilse is yapiyordu. Ibraam ile Cenk daha mi iyi? Yuzde yuz beceriksiz herifler.
Kim la o oğuz muligde aralık ayından sonra 90 dk oynamaya başlayıp neredeyse yarım sezonda 12 gol 6 asist yapan adama da çöp muamelesi yapmayın
İbo ve cenk 0 bile değiller. 0 in bile gözümde değeri daha fazlaHocam, Gardhi hic degilse is yapiyordu. Ibraam ile Cenk daha mi iyi? Yuzde yuz beceriksiz herifler.
Her sezon şampiyon olmak içinAli şimdi pc yi açıyorsun ve yazdıklarımı yazıp orada her sene şampiyon oluyorsun.
1- Win+R ye bas
2-start yaz
3- yazdıktan sonra boşluk bıraktıktan emin ol
4- c://programfiles//sports interactive//fm24.exe
Bunu yaz ve çalıştır. İyi oyunlar
Olacak o kadar. Hem o yanlistan en azindan taraftar baskisiyla siyirdik kendimizi. Bu sefil ikili taraftari da takmiyo.Vecino yu kitlemeye çalışan da gardhiydi
Bir tane kel var, 10 günde rafa Silvaya 10m immobileye 6m verdi senelik.
Galatasaray’da bunun 10 katı var, erden Timur gibi hepsini dışlıyoruz
Olay sadece şampiyonluk degil avrupada da birşeyler yapma çabası dogru duzgun 1 tane bek 1 orta saha alırsanda bir şey yapacak olman garanti degil ama en azından çaban olmuş olur.Kaç senedir 3 sene üst üste şampiyon çıkmıyor açıp baktın mi renktas?
Ben de diyorum kiBu kafayla devam edersek olamayiz. Bu kafayla devsm edeceksek 5 kuruş para harcamaya gerek yok paramiz cebimizde kalsın diyorum ne diyim ulan sağa sola milyonlari harcayıp mi başarısız olalim diyim
Basında Dursun gibi bir bela varsa dersin bunu cok normal. Milyonlar ve florya parası çöp olacağına 1 senem gitsingalatasaray her sene şampiyon olmayabilir
ama 1 sezona bile bu sene şampiyon olmayayım diye başlamaz
Bu çocuk iyide kanattan oyuncu satmadan almayalım mümkünse Kerem giderse gelsin başım üstüne. Orta saha 10 no ve sağ bek onemli