Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aynısını dedim bugün valla kimseyi göndermesinler bi sağ bek alsınlar okeyim ben
Her sene şampiyon olamayız. Bizim taraftar iyice bokunu çıkardı. Bu senede başarısız bir sezon olabilir. Önemli olan Galatasarayimizin değerleri ucuza gitmesin Galatasarayin parasi da boşa gitmesin.

sen saçma sapan varsayımlar yapıp o ayrılırsa bu performans veremezse diye düşünüp fb daha iyi dersen buna güleriz anca yapacak bir şey yok.
İcardi dertli icardiyi de silelim forvetimiz fenerin geçen seneki yedeği. Rezalet forvette de öndeler.

Barış kerem gidecek, Muslera ve mertens de emekli olacak zaten

Torreira laf etmedim, torreira suan takimdaki bence en iyi oyuncu icardi ve mertensten önde benim icin. Orada lafim torreira kaan ikilisine. Torreirayi seviyorsak yanina tas gibi adam istiyorum. Gecen sene 99 puan aldılar bunlarin cogu tadic ferdi ve frede yazar.
99 puan aldilar 39 puani hakemlere ve TFF ye yazar. Bunu diyemiyorsan susucaksin

En son bunu yapmadiklarinda abdulkerimi biz aldik 2 senedir şampiyon oluyoruz.
Irfani da alsaydik 1 sampiyonlugumuz vardi
O zaman Fener alsaydı bir şampiyonluk. O işler farazi konuşmayla olmuyor. Kim ihtiyacı olmayan adamı alıyorsa hata ediyor biz dahil. Lazım olmayan adamı rakip almasın diye alınır mı? Fener'e İrfan lazım değildi aldılar sonra da babayı aldılar.

Her sene şampiyon olamayız. Bizim taraftar iyice bokunu çıkardı. Bu senede başarısız bir sezon olabilir. Önemli olan Galatasarayimizin değerleri ucuza gitmesin Galatasarayin parasi da boşa gitmesin.
tabii ki her sene şampiyon olacağız diye bir şey yok, ama her rakiplerle farkı açıp kopup gitmemiz gereken zamanlarda birileri bi mallıklar yapıyor tepetaklak oluyoruz.

insanların siniri buna

O zaman Fener alsaydı bir şampiyonluk. O işler farazi konuşmayla olmuyor. Kim ihtiyacı olmayan adamı alıyorsa hata ediyor biz dahil. Lazım olmayan adamı rakip almasın diye alınır mı? Fener'e İrfan lazım değildi aldılar sonra da babayı aldılar.
Ben boyle düşünmüyorum. Ortada turkiyede yetismis turk oyuncu kitligi varsa anadoludan cikmis kim varsa alacaksin kaleci stoper bek santrafor hepsi al. Biri bile tutsa buyuk avantaj

tabii ki her sene şampiyon olacağız diye bir şey yok, ama her rakiplerle farkı açıp kopup gitmemiz gereken zamanlarda birileri bi mallıklar yapıyor tepetaklak oluyoruz.

insanların siniri buna
Birileri mallık yapmıyor ülke dinamiği böyle. Danimarkada İsviçre'de çekyada olsaydik kendi tankimizi yapardık

Her sene sampiyon olmaliyiz, şampiyonlar liginden 40m euro gelir var. Prestiji var en cok biz şampiyon olmalıyız

Torreiranin yükünü azaltın. Gol atan orta saha arıyor hocamız. Umarım defans yapabilen biridir o kişi. Torreira napsin arkadaş oraya koş buraya koş hatalar yapar bu herif. Sakatlansa zaten b.ku yedik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt