Tuna Köse
Baba Gündüz
- 9 Haziran 2011
- 88.600
- 48.061
- 4.933
Keremin gitmek isteği hurafe yav biraz azizin ben gidiyorum tavrı gibi taraftar sahip çıksın diye yapılan hareketler.Kerem’le Barış gitmezse bir yere kadar idare ederiz ama rotasyonda iş yapacak adam sayısı 19-20.
Kerem gitmek istiyor, Emin gitmek istiyor.
Bu yönetim Barış’ı da satabilir
Geçen sene Sparta Prag maçına 17 kişi çıktık.
Sakatlık, ceza bir sürü problem çıkabilir.
Şu an belli kalitedeki Türk oyuncuları rakiplere kaptırmamak gerekiyor ama yönetimin böyle bir derdi yok.
Barışa da 40 milyon civarı verilmezse satılacağını düşünmüyorum, çünkü taraftar baskısından altına sıcacak bir grup yönetiyor kulübü. Maximum gelecek teklif de 15 milyon falan.
İyi kötü sebebiyle değil, avrupalı böyle kelepir fiyat çekip duruyorlar bu ülkeye. Biliyorlar ki her türlü ucuza oyuncu alınır buradan, alıp taksit ödemesini yapmazsan fifaya gitmek yerine tamam 50 taksitle yeni ödeme planı yapalım diyecek adamlar yönetiyor bu ülke takımlarını.
Yeteri kadar yerli var elimizde. Özellikle de kanat bölgesinde alıp değerlendiremediğimiz sürece elimizde patlama ihtimali de yüksek bu oyuncuları. Sürekli oynamak isteyecekler oynamayınca küsecekler, körelecekler falan. Denge çok önemli.
Kanat bölgeleri bir şekilde mevcut takım içinden çözülür de illa yerli olsun dersek yapılacak transferlerde özellikle bek, 10 numara ve forvet üzerine yoğunlaşmalıyız.
Çok kelepire düşürebilirsek okay ve yusuf iki iyi takviye olur. 20'li yaşlarında gençler için transferi düşünüyorsak takımdan en kötü yunus gitmeli.
Son olarak keremle barış için satılabilir teklif gelecekse çoktan gelmiş olmalıydı ona göre bir plan yapılıp alalacele 6 milyonu oğuza gömmüştük biz zaten.