Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kerem’le Barış gitmezse bir yere kadar idare ederiz ama rotasyonda iş yapacak adam sayısı 19-20.
Kerem gitmek istiyor, Emin gitmek istiyor.
Bu yönetim Barış’ı da satabilir
Geçen sene Sparta Prag maçına 17 kişi çıktık.
Sakatlık, ceza bir sürü problem çıkabilir.
Şu an belli kalitedeki Türk oyuncuları rakiplere kaptırmamak gerekiyor ama yönetimin böyle bir derdi yok.
Keremin gitmek isteği hurafe yav biraz azizin ben gidiyorum tavrı gibi taraftar sahip çıksın diye yapılan hareketler.

Barışa da 40 milyon civarı verilmezse satılacağını düşünmüyorum, çünkü taraftar baskısından altına sıcacak bir grup yönetiyor kulübü. Maximum gelecek teklif de 15 milyon falan.
İyi kötü sebebiyle değil, avrupalı böyle kelepir fiyat çekip duruyorlar bu ülkeye. Biliyorlar ki her türlü ucuza oyuncu alınır buradan, alıp taksit ödemesini yapmazsan fifaya gitmek yerine tamam 50 taksitle yeni ödeme planı yapalım diyecek adamlar yönetiyor bu ülke takımlarını.

Yeteri kadar yerli var elimizde. Özellikle de kanat bölgesinde alıp değerlendiremediğimiz sürece elimizde patlama ihtimali de yüksek bu oyuncuları. Sürekli oynamak isteyecekler oynamayınca küsecekler, körelecekler falan. Denge çok önemli.

Kanat bölgeleri bir şekilde mevcut takım içinden çözülür de illa yerli olsun dersek yapılacak transferlerde özellikle bek, 10 numara ve forvet üzerine yoğunlaşmalıyız.

Çok kelepire düşürebilirsek okay ve yusuf iki iyi takviye olur. 20'li yaşlarında gençler için transferi düşünüyorsak takımdan en kötü yunus gitmeli.

Son olarak keremle barış için satılabilir teklif gelecekse çoktan gelmiş olmalıydı ona göre bir plan yapılıp alalacele 6 milyonu oğuza gömmüştük biz zaten.

Torreira haricinde iyi merkez orta sahan yok.
Kanatlarda da gün itibariyle iyiyiz ama transfer donemi sonunda hem keremi hem barışı kaybedicez gibi duruyor.
stoperde daha iyisin
kanatlarda net daha iyisin,
10 numarada orta sahada iyisin kaan-torreira çıktığın zaman rakibin yok.
e kalede de daha iyisin

daha nedir

Fenerin bek rotasyonu, hala bizim kadroya iyi deniyor. Santrafor harici iyi oldugumuz bir yer yok.

Ferdi
Ostorwalde
Osayi
Mert Müldür
Levent Mercan
Mevcut kadro olarak konuşursak kale, stoper, santrafor bu mevkilerde net daha iyiyiz. Kanatlarda da daha iyiyiz.

Başkan oğuz aydını bana bırakın demişti değilmi. Fb alırsa oyuncuyu çok büyük rezillik onun için. Aynı şey badem bıyıklı içinde geçerli. Oda keşke takımda olsa fln diyordu. Madem alamıyorsunuz bari susun da laf vermeyin millete. Deli edecekler cidden insanları

stoperde daha iyisin
kanatlarda net daha iyisin,
10 numarada orta sahada iyisin kaan-torreira çıktığın zaman rakibin yok.
e kalede de daha iyisin

daha nedir
10 numarada iyi oldugum supheli ki gecen sene mertens yerine kerem ile basladik. Bu sene merten yine cok iyi performans verecegi garanti degil. Kaan torreira bazi maclae icin iyi olabilir ama adamlarda fred var biz de parayi verip wendel almalıyız
Kanatlarda net iyi degilsin ozellikle tadic cok cok iyi oynadi biz ise donem donem katki veren oyunculari gorduk kerem zaha ziyech baris gibi. Bu oyuncularin hepsi ayrilsa sasirmayiz

10 numarada iyi oldugum supheli ki gecen sene mertens yerine kerem ile basladik. Bu sene merten yine cok iyi performans verecegi garanti degil. Kaan torreira bazi maclae icin iyi olabilir ama adamlarda fred var biz de parayi verip wendel almalıyız
Kanatlarda net iyi degilsin ozellikle tadic cok cok iyi oynadi biz ise donem donem katki veren oyunculari gorduk kerem zaha ziyech baris gibi. Bu oyuncularin hepsi ayrilsa sasirmayiz
sen saçma sapan varsayımlar yapıp o ayrılırsa bu performans veremezse diye düşünüp fb daha iyi dersen buna güleriz anca yapacak bir şey yok.

Oğuz Aydın iyi oyuncu. Fener sanırım İrfan'ı satıp yerine Oğuz Aydın'ı alacakmış. Barış ve Kerem'den biri gidecekse almalıydık Oğuz'u ama gitmiyorlarsa kalacaklarsa bence yine alınmalıydı ama fazla yoğunlaşma olabilirdi o bölgede bunda herke hemfikirdi diye düşünüyorum. Bunun dışında Oğuz Aydın transfer süreci tamamen iş bilmezlik ve hatalarla dolu olan bir süreçtir. O açıklamaları yapıyorsan bu transfer şimdiye bitmeliydi. Fener işi bitirdi ve aldıysa iyi bir oyuncu almıştır. Emin Bayram'ın ben 4-4.5+%50 paya kesin gideceğini düşünüyorum ve bana bedel olarak makul geliyor Yasin Özcan'ı almalıyız diye düşünüyorum hem sol ayaklı stoper hem de yerli sol bek.

Cebinden çıkmıyor nasılsa Cafer ver anasını satayım oraya 5m buraya 10m sonra eleştirirsin nasil ceza yedik diye

daha önce hiç postlarımı görmedin heralde rabiot'a da karşıyım wan bissakaya yıllık 3-4 verilmesine de mesela

doğru geri dönüşü olan oyunculara para harcanabilir ve harcanmalı da. para yok diyen yalancının önde gidenidir

Ali yeter ya fener övüp duruyorsun. Tadicin neresi çok çok çok iyi oynamış biz farklı lig mi izledik? Torreira bütün sezon gotunden soludu adamin canı çıktı herif icin bazı maçlarda iyiydi diyip gecistirip ama onlar Fred var diyosun. Kim ulan bu fred bu kadar övüyorsun

daha önce hiç postlarımı görmedin heralde rabiot'a da karşıyım wan bissakaya yıllık 3-4 verilmesine de mesela

doğru geri dönüşü olan oyunculara para harcanabilir ve harcanmalı da. para yok diye yalancının önde gidenidir
Karsiysan gardhinin kucağına niye oturtuyosun bizi hocam

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt