Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Berkani TL üzeri aldik diye bonservisi 3 milyon € ya falan düsmemis midir? 3 milyon bonservis ve son 2 senede belki toplam 1 milyon eurodan az maas alan adam rotasyon icin gayet makul degil mi?
8 milyon TL maaşı

Bonservisi de 40 milyon TL

İş yerinde iki mobbing yeseniz işten ayrılmak için gün sayarsınız. Gönüllü olarak gece gündüz emek veren adama her şey yapıldığında kalması gerekiyordu aynen.

Keşke Dursunla beraber şu zihniyetteki taraftardan da kurtulsak.

Erden Timur mobbing yiyen en düşük profilli bir junior satışçı eleman değil ki. Arkasında milyonların olduğu 30 milyonun sevdiği bir isim, bir markaya dönüşmüş kişiydi.

Bu noktada gereksiz duygusal karar verdiği ya da bu durumu bahane ettiği bence çok net.

Erden Timur gitmesin diye kendisine yazılmayan söylenmeyen kalmadı. Kendisi 1-2 yönetici yüzünden milyonlarca taraftarın desteğini boşa çıkarttı.

Erden Timur’u severim de kimse kusura bakmasın birileri kuyumu kazdı deyip giden kişiyle yol gidilmez. Burası Galatasaray.

beyfendi okan buruk başlığına şunu yazıp

- Bu başlık komple toksiklik, birileri başarısız olsun da ben demiştim diyeyim duygusuyla dolup taşmış vaziyette.

Herkes her şeyi çok biliyor ama sadece yönetim ve Okan hoca bilmiyor.

Siz kimsiniz acaba. Boş muhabbet sadece ya. -

sonra erden beye bunu demeye utanmadınız mı

erden bey sizin okan buruk başlığı hakkında düşündüklerinizi kendisi için düşünmüş olamaz mı

cebinden o kdr para ver ve o kdr uğraş takımı kurmak, yönetmek, habire hakkını savunmak için ama camia içinde her önüne gelen arkandan sallayıp iftira atsın

lütfen okan buruk başlığı hakkında gösterdiğiniz hassasiyeti sn timur için de gösterin

Erden Timur mobbing yiyen en düşük profilli bir junior satışçı eleman değil ki. Arkasında milyonların olduğu 30 milyonun sevdiği bir isim, bir markaya dönüşmüş kişiydi.

Bu noktada gereksiz duygusal karar verdiği ya da bu durumu bahane ettiği bence çok net.
Onun yaşadıklarını yaşamayıp duygusal vs demekle olmuyor bu işler.

İçerde, bir katkısı olmayan çapsız adamlar arkasından sallasın hiç bir iş yapmadan, başkanın da onlara arka çıksın, kimse ses etmesin sen de devam et, sebep?

Burada konfor alanında ahkam kesilecek bir mevzu olmadığı ziyadesiyle açık.

fizik gücü yüksek dinamik orta saha alın

boyu da uzun olsun mümkünse
bunu da yaz kank. utanma
1720945876517.webp

beyfendi okan buruk başlığına şunu yazıp

- Bu başlık komple toksiklik, birileri başarısız olsun da ben demiştim diyeyim duygusuyla dolup taşmış vaziyette.

Herkes her şeyi çok biliyor ama sadece yönetim ve Okan hoca bilmiyor.

Siz kimsiniz acaba. Boş muhabbet sadece ya. -

sonra erden beye bunu demeye utanmadınız mı

erden bey sizin okan buruk başlığı hakkında düşündüklerinizi kendisi için düşünmüş olamaz mı

cebinden o kdr para ver ve o kdr uğraş takımı kurmak, yönetmek, habire hakkını savunmak için ama camia içinde her önüne gelen arkandan sallayıp iftira atsın

lütfen okan buruk başlığı hakkında gösterdiğiniz hassasiyeti sn timur için de gösterin

Erden Timur görevde olduğu süreçte kendisi için bir taraftar olarak ne yapabiliyorsam yaptım. Statta kendisi için bağırdım, çevremdeki rakip taraftarlara karşı savundum, Ali Koç’un yersiz açıklamalarına karşı hepimiz gibi savundum.

Erden Timur’un gitmeyi tercih etmesi bende yüz üstü bırakıldım hissi yaratmıştır. Kendisi 1-2 yöneticiyi, 30 milyon taraftardan daha çok önemsemiştir. Halbuki esas gücün biz olduğumuzu bilseydi keşke.

Erden Timur’u çok severim ama seneye gelip 1 sene sonra yine bi anda bırakıp gitmeyeceğinin garantisi artık yoktur.

Onun yaşadıklarını yaşamayıp duygusal vs demekle olmuyor bu işler.

İçerde, bir katkısı olmayan çapsız adamlar arkasından sallasın hiç bir iş yapmadan, başkanın da onlara arka çıksın, kimse ses etmesin sen de devam et, sebep?

Burada konfor alanında ahkam kesilecek bir mevzu olmadığı ziyadesiyle açık.

Yarın öbürsü gün Galatasaray başkanı olduğu takdirde çok daha fazla eleştiriye, baskıya vs maruz kalacağı aşikar.

Velhasıl kelam zaten eleştirdiğim noktada farklı düşünüyoruz. Bulunduğu konum itibariyle duygularına yenik düştüğünü ve bunu yapmaması gerektiğini düşünüyorum, siz ise tam tersini düşünüyorsunuz. Haliyle burada diyebileceğim başka bir şey kalmıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt