Eray Emeklier
Büyük Kaptan
- 16 Ağustos 2015
- 27.427
- 30.262
- 1.988
Selamlar hayırlı pazarlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
8 milyon TL maaşıBerkani TL üzeri aldik diye bonservisi 3 milyon € ya falan düsmemis midir? 3 milyon bonservis ve son 2 senede belki toplam 1 milyon eurodan az maas alan adam rotasyon icin gayet makul degil mi?
@Batuhan Misiroglu @Hakan Kuzu Hakan'ımın İnstagram'a attığı videolardan dolayı doğrulayabilirimKank burda herkes boksör
Herkes aşırı cool ve zengin
İstisna yok![]()
Aleykum Selam reis sana da hayırlı pazarlar ve iyi günler dilerim..Selamlar hayırlı pazarlar
İnşallah kurtuluruz inşallahİş yerinde iki mobbing yeseniz işten ayrılmak için gün sayarsınız. Gönüllü olarak gece gündüz emek veren adama her şey yapıldığında kalması gerekiyordu aynen.
Keşke Dursunla beraber şu zihniyetteki taraftardan da kurtulsak.
İş yerinde iki mobbing yeseniz işten ayrılmak için gün sayarsınız. Gönüllü olarak gece gündüz emek veren adama her şey yapıldığında kalması gerekiyordu aynen.
Keşke Dursunla beraber şu zihniyetteki taraftardan da kurtulsak.
Katilmiyorum üstadErden Timur’u severim de kimse kusura bakmasın birileri kuyumu kazdı deyip giden kişiyle yol gidilmez. Burası Galatasaray.
Erden Timur’u severim de kimse kusura bakmasın birileri kuyumu kazdı deyip giden kişiyle yol gidilmez. Burası Galatasaray.
Damat mi aliyonfizik gücü yüksek dinamik orta saha alın
boyu da uzun olsun mümkünse
Skor üretme ve ceza sahasına koşu olarak uyuyor aslında ama teknik oyuncu olayına uymuyor.Okan hoca'nın bugün tarif ettiği isme uymuyor ki hiç.
Ne döndün Cemrem beaaaaKatilmiyorum üstad
Çok büyük mobbing’e maruz kaldı. Seneye zaten gelecektir
Bunu yazmak için kaç para aldın veya maç konularından atılma tehditi ile mi yaziyorsun? Console a help yaz anlarımKatilmiyorum üstad
Çok büyük mobbing’e maruz kaldı. Seneye zaten gelecektir
Onun yaşadıklarını yaşamayıp duygusal vs demekle olmuyor bu işler.Erden Timur mobbing yiyen en düşük profilli bir junior satışçı eleman değil ki. Arkasında milyonların olduğu 30 milyonun sevdiği bir isim, bir markaya dönüşmüş kişiydi.
Bu noktada gereksiz duygusal karar verdiği ya da bu durumu bahane ettiği bence çok net.
bunu da yaz kank. utanmafizik gücü yüksek dinamik orta saha alın
boyu da uzun olsun mümkünse
beyfendi okan buruk başlığına şunu yazıp
- Bu başlık komple toksiklik, birileri başarısız olsun da ben demiştim diyeyim duygusuyla dolup taşmış vaziyette.
Herkes her şeyi çok biliyor ama sadece yönetim ve Okan hoca bilmiyor.
Siz kimsiniz acaba. Boş muhabbet sadece ya. -
sonra erden beye bunu demeye utanmadınız mı
erden bey sizin okan buruk başlığı hakkında düşündüklerinizi kendisi için düşünmüş olamaz mı
cebinden o kdr para ver ve o kdr uğraş takımı kurmak, yönetmek, habire hakkını savunmak için ama camia içinde her önüne gelen arkandan sallayıp iftira atsın
lütfen okan buruk başlığı hakkında gösterdiğiniz hassasiyeti sn timur için de gösterin
Şu aşağılık herifin dayak yemesi gerekiyor ya statta
Onun yaşadıklarını yaşamayıp duygusal vs demekle olmuyor bu işler.
İçerde, bir katkısı olmayan çapsız adamlar arkasından sallasın hiç bir iş yapmadan, başkanın da onlara arka çıksın, kimse ses etmesin sen de devam et, sebep?
Burada konfor alanında ahkam kesilecek bir mevzu olmadığı ziyadesiyle açık.