- 31 Aralık 2015
- 14.523
- 9.456
- 1.588
Son kısım sana özel bir şey değil . Bir kaç senedir taraftarda ağır bi şımarıklık var. O gelsin bu gitsin vs konular kendimizi Real Madrid ,City flan sanıyoruz.1- Tabii ki bu yapılanlar çok yanlış. Ama ne ilk ne de son. Şimdi sosyal medya sayesinde her şey anında yayılıyor. Eskiden de vardı ve hep olacak maalesef.
2- Doğru söyledin sadece Icardi benim yanımda diye. O zaman buradan şunu düşünmek gerekir mi? Acaba Okan Buruk, teknik kadro, diğer oyuncular da Erden beye karşı yönetim tarafında mı yer aldılar ya da ses çıkarmadılar. O halde burada bu duruma karşı bir tepki vermek gerekmez mi niye hiç bu tarafı düşünmedik?
3- Son kısım hakkında kişisel söyleyeceğin, her boku bildiğini iddia eden birisi olmadım. Bu forumda gelip karşılıklı tartışabileceğin ve eğer haklıysan sonunda da “doğru söylüyorsun sen haklısın” diyeceğin birisiyim.
Edit: Okan hoca'yı gram samimi bulmuyorum kimse kusura bakmasın. Dursuna guvenmeye devam etsin en ufak kötü sonuçta kapının önüne kendisi konulacak farkında değil.