Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
1- Tabii ki bu yapılanlar çok yanlış. Ama ne ilk ne de son. Şimdi sosyal medya sayesinde her şey anında yayılıyor. Eskiden de vardı ve hep olacak maalesef.

2- Doğru söyledin sadece Icardi benim yanımda diye. O zaman buradan şunu düşünmek gerekir mi? Acaba Okan Buruk, teknik kadro, diğer oyuncular da Erden beye karşı yönetim tarafında mı yer aldılar ya da ses çıkarmadılar. O halde burada bu duruma karşı bir tepki vermek gerekmez mi niye hiç bu tarafı düşünmedik?

3- Son kısım hakkında kişisel söyleyeceğin, her boku bildiğini iddia eden birisi olmadım. Bu forumda gelip karşılıklı tartışabileceğin ve eğer haklıysan sonunda da “doğru söylüyorsun sen haklısın” diyeceğin birisiyim.
Son kısım sana özel bir şey değil . Bir kaç senedir taraftarda ağır bi şımarıklık var. O gelsin bu gitsin vs konular kendimizi Real Madrid ,City flan sanıyoruz.
Edit: Okan hoca'yı gram samimi bulmuyorum kimse kusura bakmasın. Dursuna guvenmeye devam etsin en ufak kötü sonuçta kapının önüne kendisi konulacak farkında değil.

Mctominay işi sadece yıllık 10 milyona kalmışsa Ali Koç gider verir o yıllığı alır gelir sırf inat için.
Arabistan’dan gelecek adama yıllık 7 verecekler zaten.
İngiltere’den gelene 10 milyon koşa koşa verir.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Anadolu takımları hiç transfer yapamıyor. Biz daha fazla güçlenip Fener'i yine geride bırakmalıyız. Geçen seneki gibi az sayıda puan kaybı bile olmayabilir.

Tamam doğru söylüyorsun, yorumumu şöyle değiştiriyorum; tüm bu olumsuzluklara rağmen 30 milyon insan tarafından sevildi ve desteklendi. Keşke bu gücün farkında olsaydı.
Sahip olduğu gücünde, bu beceriksizlerin onun yokluğunda en fazla 3-4 ay gidecek ömrünün olduğununda gayet farkında erden Timur. Geri planda en fazla 3-4 ay durur o da kendi işlerini toparlamak isteğinden ötürü.

Çok uzun süre geçmeden tekrar göreceğiz bence erden başkanı

Erden Timur biraz akilli olacakti bana bu tip suclamalar mesajlar mektuplar yazilmaya devam ederse bel alti vurulursa bu mesajlari aynen oldugu gibi isimleriyle medyaya veririm kimin ne oldugu belli olsun yasi basi kemale ermis adamlarin agizlarina neleri alabildigini herkes bilecek

diyip cikacakti ben burdayim arkamda 30 milyon taraftar var baska kimseye ihtiyacim yok hadi bakalim disardakiler ledr icerdekilerle de savasirim alayiniz gelsin diyebilse herkes sus pus olurdu

Galatasaray fosilleri erden timurun naif duygusal kirilgan oldunu bildikleri icin boyle yaptilar ben olsam hepsini tek bir aciklamayla denize dokerdim karakterim boyle savasci ama erden timurun karakteri musait degil yarin baskan olsa aynisi yapilsa istenmedigim yerde durmam diyip cikip gider

Arkanda 30 milyon varken tutunacak dalim kalmadi demek sacmaligin daniskasidir

Yerli muhabir ve gazetecilerin ne olduğu ortaya çıktı hiç inanıp can sıkmaya gerek yok yabancı basın takip edilmeli
Yerli basından biri haber yapar x futbolcuya gidildi diye yorumlar tier 1500 kolpaci vs aynı muhabir diğer haberinde x i alamadı maaşı çokmuş der bu sefer de beceriksiz yönetim badem bıyık vs .

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt