Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir açıdan iyi, taraftar artık iyice anlamalı yönetimin ne denli iş bitiricilikten uzak olduğunu. Zaten hiç kredisi olmayan bir yönetim, hatalar yapmaya da devam ederse erken seçime gitmeye mecbur kalacaklar.

Aranızda gerçekten özellikle bu sene alanyaspor başkanından iyi futbolcu alınabileceğini inanan var mıydı? Bu adam gerekirse kimseye satmazdı ama yine bize vermezdi.
He alanya satmaz
Manuda alamayiz
X oyuncu gelmez vs vs
Ne diye yönetici oldu o halde bunlar?
Beceremiyorlarsa gitsinler

Mesela oğuz değil parasızlık, o yüzden diyoruz dursun varken oyuncu satılmasın, adam parayı yok ediyor.

Defolup gitse de şu adam kurtulsak. Şampiyon olduk yine aynısını demiştim. ŞL’yi de kazansak duruşumuz belli. Defol git Dursun

oğuz aydın neden alınamamış? futbolcu mu istememiş? alay ede ede alıyorlar.. sen de hikayeleştiriyorsun bir güzel..

Gecen sene Mert Müldür'den sonra bu sene Oguz Aydin'i gayet makul seviyelerde paralara bitirdiler. Kaliteli ve gelisime acik iki oyuncuyu almadigimiz icin yerlilerde daha fazla kayip olursa geri plana düsmemiz muhtemel @Umut Işık

Muslera(1)
Günay

Transfer(2) - Sanchez(3) - Abdülkerim - Köhn(4)
Kaan - Nelsson(5) - Metehan - Kazımcan

Torreira(6) - Transfer(7)
Berkan - Demirbay

Barış - Mertens(8) - Zaha(9)
Yunus - Ziyech(10) - Yerli Transfer

Icardi(11)
Batshuayi(12)
-------------------------------------------------------
El Neysri(12)
Dzeko(11)
Cenk

Maximin(10) - Szymanski(9) - Tadic(8)
Oğuz - Mert - Cengiz

Transfer(6) - Fred(7)
Bartuğ - İsmail

Ferdi - Djiku(5) - Çağlar - Osayi(4)
Levent - Oosterwolde(3) - Becao(2) - Mert

Livakovic(1)
İrfancan

Bu Dursun büyük ihtimal kasa kolaylığı için verdiği parayı boey transferinde gelen paradan aldı.

Aranızda gerçekten özellikle bu sene alanyaspor başkanından iyi futbolcu alınabileceğini inanan var mıydı? Bu adam gerekirse kimseye satmazdı ama yine bize vermezdi.
Emre akbaba ile berkan kutlu'yu almadık ki alanya'dan bu ne saçma argüman. Parayı verdin mi alırsın oyuncuyu.

Mesela oğuz değil parasızlık, o yüzden diyoruz dursun varken oyuncu satılmasın, adam parayı yok ediyor.
Ne yaptıgını yazsam ceza alacagım için yazamiyorumda baska turlu yok olmaz yani o kadar para onu yapmıyor olamaz para yok bahanesini atıyorsa :d

Yeni argüman: çizgi oyuncun yoksa şampiyon olamazsin 😂 kim öğretiyor bunlari size

Afrika kökenli insanlarin genel olarak mide asiti 7x daha güclü avrupali insanlara göre.

Tv de yillar önce bi belgesel de izlemistim, cok ilgimi cekmisti unutmadim
images (42).webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt