Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hadi abicim hadi mamalanmaya devam nevzat güzel iş bulmuşsun.

Screenshot_20240714-180430~2.webp

Elestirmeyin beyler tamamen basarisiz olup rezil kepaze olmayi beklicez elestirmek icin daha oncesinde elestirmek hainlik

Barış yetmez Kerem'i satan haindir, vasıfsızdır, ikna kabiliyetinde yoksundur, Galatasaray düşmanıdır. Bu çocuğu ikna edip takımda tutacaksınız ama mama menajeri falan anlamam.

biz niye gencleri bedava yolluyoruz? bu rossu oynatmadan niye böyle sacma isler icindeyiz? 1,2m parami ya,

Dursun Özbek: "Transferi bana birakin" Alamadı.. Her seyi ben bilirim ben yaparim ben baskanim diyip elini attigi her yeri kurutan bi adami bu kulüpten uzaklastirmak lazim

amatör ordusu.

ilk kampa yetişecek transferler dediler, bütçe sınırsız dediler, sonra avrupa turnuvası dediler, sonra yetki dediler. şimdi yangın çıkınca satılık muhabirlere haber servis ettiriyorlar.

Gecen sene Mert Müldür'den sonra bu sene Oguz Aydin'i gayet makul seviyelerde paralara bitirdiler. Kaliteli ve gelisime acik iki oyuncuyu almadigimiz icin yerlilerde daha fazla kayip olursa geri plana düsmemiz muhtemel @Umut Işık

Mert müldüre burada neler deniliyordu.Zekiyede aynı..
Yönetimemi kızacaksın taraftara kızacaksın iş bilmezlik paçalarımızdan akıyor.

iPhone cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi

Eğerki Barış Alper satılacaksa ki 30 üstü teklif geldiği an satacaklarını hepimiz biliyoruz Oğuz Aydını almamak çok büyük bir gaflet. Tete'den olmaz Ziyech içeri çeker, Yunus ters ayak içeri çeker, Oğuzdan başka düz ayak yok orda Barış giderse. Son 2 sezondur düz ayaklı kanat oyuncuları ilk 11'e dahil olduktan sonra oyun oturdu. Bir de Oğuza laf atanlar var akıl işi değil. Adam bu performansı alt ligde değil Süper Ligde göstermiş. Daha ne yapsın kendini kanıtlamak için. Okan Hoca Tete'ye falan güveniyorsa büyük hata yapar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt