Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Oguz aydına üzülmedim desem yalan olur hayırsız olsun şeref yoksunlarina. Takımımızda kerem mi olsun isterdiniz yoksa o.aydin mi yada zaha mi olsun istersiniz o. Aydin mı

İbrahim Hatipoğlu: "Başkanımızla transferlerin kampa yetişeceğini biz söyledik. Talip olduğumuz oyuncuların hepsi Euro 2024 ve Copa America'da oynadıkları için şu an anlaşmamız mümkün değil. O açıklamaları yaparak hata yaptık."
Utanmamis mi bu aciklamayi yapmaktan. Eger ki, bir kac hafta onceki aciklamalar hakkinda ise, sokaktan transfer komitesi toplasan bunu bilirlerdi.

Eger ki su anki durum icin konusuyorsa, finalde oynayan takimlardan mi adam bakiyoruz sadece?

Neresinden bakarsan bak rezillik. Millet gibi adamin tipiyle hic bir sorunum yok. Ben bunlara bir sans verilsin diye dusunuyordum ama verilen sansi bok ettiler.

Transfer istemiyorum, kimseyi de göndermeyin Allah rızası için kapatın dönemi. Kadro olarak geriye gideceğimiz o kadar belli ki. Bu filmi seyretmiştim.

Erden Timur işte böyle bir adamdı..

Erden Timur olmadan dursuna 1 gün bile katlanamıyor taraftar

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Biran önce hemen birşeyler yapmalı, ömrü hayatımda bu kadar itici bu kadar antipatik, bukadar işbilmez bir yönetim görmedim. Kepaze herifler. Arka arkaya 2 sene şampiyon olmuş takımın yeni sezon öncesi düştüğü moda bak. Bütün enerjimizi yediler bitirdiler. Ulan koç 10 yıldır gtünü yırtıyo zerre zarar veremiyor, ama şı çapsızlar 1 ayda kulübü rezil kepaze ettiler. Aga hemen hemen bişeyler yapılmalı. Bu ibişin Söylediği açıkladığı herşey ama herşeyyy yalannnnnn

IMG_5741.webp

Biz Erden Timuru çok arayacağız çok. Bunlar tırnağı etmez Erden başkanın. Ne Dursun ne de İbrahim iş bitirecek kabiliyette olmayan vasıfsız kabiliyetsiz saçma sapan adamlar, ne konuştuğunu bilmeyen aciz tipler. Ne işin var senin böyle bir görevde. Git gerçek işin neyse onu yap
Dursunun 2015-2017 arasını bilenler bu başarılı 2 sezonun tamamen erden timur eseri olduğunu bilir. Dursun abdullah gül modeliyle hiç birşeye karışmadığı müddetçe başarılı olabildik. Diğer branşları mahvetti zaten futbola da tekrar bulaşınca kısa zamanda burayı da mahvedecektir şüphesiz

Neden transfer istiyorsunuz ki? Bu adamlar sahada tffde kulüpler birliğinde bizim hakkımızı mi savunacaklar sanki? Her puan kaybindan sonra nazikçe açıklama yapıp köşeye çekilecekler. Transfer yapsan ne olacak hakkını gasp edecekler yine

Oğuz Aydın neyse de mc tominay ı kuşlara kaptırırsak point otel falan kalmaz ortalıkta

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Bunun 3 yılda getiremeyeceği adamı Erden Timur yarım saate getirir. O bıyığı gören güven duygusunu kaybedip gelmez zaten

tominay max 3.5a oynar burda zaten.Asıl 25m bonservis gözden çıkarmıyorsan bu adamlarla ilgilenmeyeceksin , herkes torreira gibi olmaz.Adamlar 12. adamını gidip ıskartaya çıkartmadığı sürece sana ucuza vermez zaten.Manu gibi bir takımın as oyuncusunu istiyorsun yani ne bekliyorlar anlamıyorum ben 1 ay sonra 10a mı düşecek adam sanki united satmak zorunda gibi.Zaten 10-15e verseler premier lig takımları filan old traffordu basar almak için.
McTominay burada 3.5 milyona hayatta oynamaz. Adada oynayabilecegi dunya kadar takim var. Oldu da bir sekilde aldik. Kemiksiz, bonusu falan haric 6-7 milyon euro'dan asagi gelmez.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt