- 18 Temmuz 2009
- 81.764
- 238.755
- 5.093
Max. 15 M. Bonservis makul yıllık ücret ile alınabilirse 8 ve 10 oynayan Uruguaylı iş yapar gibi duruyor.
Bu adam denenebilir cidden sıla hasreti falan yoksa ama nerdeee
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Max. 15 M. Bonservis makul yıllık ücret ile alınabilirse 8 ve 10 oynayan Uruguaylı iş yapar gibi duruyor.
Ben bugüne kadar febeye çok topçu kaptırdığımızı gördüm. En çok genclerbiiginden tarika üzülmüştüm. Sonra herif piyasadan kayboldu gece hayatı falan bitirdi kendini.O günden beri febeye kaptırdığımız hiç bir topcuya çok üzülmedimBaşkanı, yöneticisi Oğuz'un ismini alıcı dille ağızlarına aldıktan 2 ay sonra 1 günde febe'ye kaptırıyorsa beceriksiz, kepaze, yalancı vs. olduklarına dair başka bir referansa ihtiyaç yok. Galatasaray bunların elinde olamaz, olmamalı !
Galatasarayda hırsız varsa bu adamlara oy veren bütün lise hırsızdır. Nokta
Araları iyi olduğundan başkanlığa getirildi muhtemelen. Şu tapu işlerini hızlıca çözsün diye. İşe de yaradı bakarsak.Florya-dursun Özbek- murat kurum ( çevre şehircilik ve iklim bakanı olmuş yine galiba )
o kadar sanmam Icardi bile kağıt üstünde o kadar almıyor ki o paraları isteyebilecek adam da değil zaten.Manu gibi herkese dehşet para veren kulüpte bile o paraları almıyorMcTominay burada 3.5 milyona hayatta oynamaz. Adada oynayabilecegi dunya kadar takim var. Oldu da bir sekilde aldik. Kemiksiz, bonusu falan haric 6-7 milyon euro'dan asagi gelmez.
Erden timur ayrıca floryanın çarçur edilmesine engeldi. Floryanın içine edip bırakır giderBu sene şampiyonluk yok. Aynı 2015 gibi olacak. Erden Timur da bizim gibi fanatik olduğundan onlar için engeldi ve adamı yediler.
Margot RobbieBoşver onu şimdide bu kız kim
Bu çok içi boş bir iddaa .Sakat olmasına rağmen gol krali ola ligin tartışmasız en iyi forveti bizde.Ligin en iyi hücum kanatları bizde .Ligin en iyi kalecisi ve savunma.hatti bizde.eksikler belli orta saha ve 2 no.Herseyi geçtim ligin en iyi hocası da bizdeBu sene şampiyonluk yok. Aynı 2015 gibi olacak. Erden Timur da bizim gibi fanatik olduğundan onlar için engeldi ve adamı yediler.
Dursun verdiği parayı kuruşuna kadar geri alır. Erden timur veya ali koç gibi karşılıksız vermez kulübeEn başından beri savunduğumuz tez buydu. Burada toplasan 5-10 kişi florya başlığında yaz yaz bitiremedik. Ama gerçeklerin zamanla ortaya çıkma gibi bir huyu var. Bu adamlar vermeye değil almaya gelmiş adamlar. Niyetleri belli. Riva v2 olacakmış florya.
Şikecilerin başkanı geçen yıl 50 milyon euroya yakın para harcadı. Bu sene mou ile belki bunu da aşarlar. 2 sene de 100 milyon euro.
Tinercilerin başkanı ve yönetimi geçen yıl ve bu yıl 50 milyon üzerinde para harcadılar. Daha da harcarlar.
Peki biz. ET saymazsak kötü günlerde elini taşın altına koyan kim var. Bu üçü dahil tüm yönetimin (ET hariç) ceplerinden 1 kuruş çıkmadı. Tek yaptıkları dursunun banka kredisine şahsi kefaletiydi. Sürekli onu da söyleyip durdu. Çok matah bir şeymiş gibi. Ele geçen ilk parayla da krediyi erken kapatıp kefaletten kurtuldu Dursun. Ne diyeyim Allah biz taraftarların belasını vermiş. Bunun başka açıklaması olamaz. Çekilecek ızdırabımız varmış.
Mevzu Oğuz degil zaten burada. Tamamen yönetimin çapsızlığı. Bu kadar beklentiyi yükselten kendileri, sonra o topçuyu rakibin alıyorsa zaten topçuya değil camianın bu hale düşürülmesine, ardından da tepki aldıklarında bunlar Galatasaray'lı değil diyebilmelerine üzülmemiz lazım.Ben bugüne kadar febeye çok topçu kaptırdığımızı gördüm. En çok genclerbiiginden tarika üzülmüştüm. Sonra herif piyasadan kayboldu gece hayatı falan bitirdi kendini.O günden beri febeye kaptırdığımız hiç bir topcuya çok üzülmedim