Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 17.863
- 20.483
- 2.663
Lig başlayacak bu saatten sonra ne satmasıMümkünse kimseyi satmasınlar bunlar yerine topcu falan alamaz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Lig başlayacak bu saatten sonra ne satmasıMümkünse kimseyi satmasınlar bunlar yerine topcu falan alamaz
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
fener önce 20 mılyona arap topcuyu alabilsinGun sonunda tominay febede doue jekede olur
Hatip de cikar bu isimler önceligimiz degildi der![]()
Bu yönetimin doğru işi mi var en az biri gider bu sezon ikisi de gitse kimse sasirmaz ölmez kalırsak görürüz gerçi sen onu da aklayacak bir şey bulursun kendince yaşansa bile bu.niye gidiyor kerem barış
varsayımlar üzerine konuşacaksakBu yönetimin doğru işi mi var en az biri gider bu sezon ikisi de gitse kimse sasirmaz ölmez kalırsak görürüz gerçi sen onu da aklayacak bir şey bulursun kendince yaşansa bile bu.
A takım binasını mi kastediyorsun? Şu anki yapılan?İnşaat yapılırken tesisi nasıl kullanacaksın
Toz toprağın olmayacağı,sesin gelmeyeceği bi mesafe yok ki orda
2.fazın zemin düzlemesi ve binaların kabası bitse anlarım da orda çok iş var incelediğim kadarıyla
en son ne zaman evden çıktın?bu sene alinin sosyal medyaya el atmasına gerek yok siz varsınız
Bruma 10-11, zanyolo 16, belhanda 9+1 verdik ya john. Sen nezaman Gsli oldun?Gittiniz enayi muhabirlerin haberlerine kandiniz sonra gelip yangın yapıyorsunuz. Ben Galatasarayin yillardir icardi hariç 10m+ bonservis verip 4m+ yıllık ücret ödediği transfer hatırlamıyorum
eve yeni girdimen son ne zaman evden çıktın?
Ünsalcan şampiyon olur muyuz??Bruma 10-11, zanyolo 16, belhanda 9+1 verdik ya john. Sen nezaman Gsli oldun?
kapıları kilitleeve yeni girdim
Senin keske bizde oynasa dedigin topcuyu aldi daha bugun. Gecen sene fredi isterken gitti aldifener önce 20 mılyona arap topcuyu alabilsin
ya da arabistanda bile barınamayan maximin i
Ṣampiyon oluruz, derdimiz avrupa dogru sözlu kardeṣimÜnsalcan şampiyon olur muyuz??
kim bizde oynasa diyormuşuz oguz mu?Senin keske bizde oynasa dedigin topcuyu aldi daha bugun. Gecen sene fredi isterken gitti aldi
Sen kimi savunmaya çalisiyon yav?
Bunlar 5 kuruş kendi cebinden koyuyor sonra geri alıyor. Bu çapsızların eğlencesine harcanacağını bile bile yeni sezon formaları çıkar çıkmaz aldık, kimseye Galatasaraylılık dersi vermeye kalkmasınlarSağ bek ve orta sahaya 30 m euro bonservis ayırmamışlarsa başka hesaplar var demektir. 10 no da alacak olsalar bir şey demezdim ama almayacaklarsa bütçe minimum bu kadar olmalı.
Neyse ben susacağım isimler belli olana kadar, bu Hatiple Dursun kendi kendilerini her türlü rezil edecekler zaten. Nevzat üzerinden taraftara laf atan bir kişi Galatasaray’da tutunamaz, yönetici de olamaz.
Tepki gösterenler Galatasaraylı değilmiş, senden daha çok Galatasaraylıyızdır çıkarsız seviyoruz en azından.
hatip geldigi dkdan adamın bıyıgından tipinden demedikleri kalmadıErden Beyin taraftar ile diyaloğuna bakınız, bir de Hatipoğlu'nun diyaloğuna bakınız. Aradaki fark gayet açık.
Şu an yapılan a takım binası ve 2 saha 1.fazA takım binasını mi kastediyorsun? Şu anki yapılan?
Onu 1 aya kadar biterecekler diyorlar ama bence 2-3 ay daha sürer.
Ben 2. fazı konuştuğunu varsayarak anlattım.
Orası A takım binasını ve sahaları faxla etkilemez arada tepelik var istersen bir Google Maps' tan bakabilirsin zaten o tepelikten sonraki yerden aşağıya doğru eğiliyor arsa oraya da diğer sahalar yapılacak.
Zaten en az 1-1.5 yıllık iş var orada.
Malum herifin kendisini elestiren taraftarlarına onlar norveçli demesiyle burda dalga geçiyorduk bu onlar Galatasaraylı degildir trolldur ünde ondan pek bir farkı yok açıkcası.Sağ bek ve orta sahaya 30 m euro bonservis ayırmamışlarsa başka hesaplar var demektir. 10 no da alacak olsalar bir şey demezdim ama almayacaklarsa bütçe minimum bu kadar olmalı.
Neyse ben susacağım isimler belli olana kadar, bu Hatiple Dursun kendi kendilerini her türlü rezil edecekler zaten. Nevzat üzerinden taraftara laf atan bir kişi Galatasaray’da tutunamaz, yönetici de olamaz.
Tepki gösterenler Galatasaraylı değilmiş, senden daha çok Galatasaraylıyızdır çıkarsız seviyoruz en azından.