Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
kim bizde oynasa diyormuşuz oguz mu?

gecen sene para harcayamıyorduk bonservis veremedik aldılar fredi

biz bonservis verebilsek alacaktık erden timur mu yalan söylüyor?
Ee bu seneki özurumuz ne? Para verebiliyorsak niye alamadik hala sag beki ve orta sahayi?

Daha iyisini bekliyoruz yorumuna HADI ORDAN derim sadece

Ee bu seneki özurumuz ne? Para verebiliyorsak niye alamadik hala sag beki ve orta sahayi?

Daha iyisini bekliyoruz yorumuna HADI ORDAN derim sadece
adam 25 istiyorsa kampa yetiştirmek icin bu parayı basalım mı anlamadım

hep tekrar oluyor ama torreiraya başta yüksek istediler sonra düştü

hatip büyük ihtimal dursuna daha iyisini alabiliriz beklersek demiştir.

bu adam daha amatör gelir gelmez işleri bilmeden basına kampa yetiştirecegiz dedigi icin şuan linclenebilir ama daha dönem bitmeden gelmeyen adamlar üzerinden eleştirmek bana göre yanlış.

büyük isimleri istiyorsak kamp falan hikaye normal adamla idare ederim derse okan gidip 5 10 basıp alırlar

4+m yıllık mi veriyoruz bunlara veya verdik? Benim kistasim bisakka olayiydi. 11-12m bonservis +4-5m yillik istiyorlar
Belhanda’ya verdik.

Bissaka haberlerini salan muhabirler yönetimden bağımsız mı saldı diyorsun? Tüm isimleri yönetimin sızdırdığı çok belli.

Şu an yapılan a takım binası ve 2 saha 1.faz

A takım binasının arkasından geriye doğru kısım da 2.faz,daha hiç başlanmayan,alt alta eğimli 4 sahanın ve akademi binasının yapılacağı kısım

Orada inşaat başlanırsa ses olmaması mümkün değil,anca antrenman yokken oyuncular tesiste değilken inşaat sürebilir ki sesten inşaattan tozdan topraktan iş makinalarından falan kimse etkilenmesin

O ayarlamayı da dursun falan beceremez

Bina yapılmadan oyuncuları çime çıkarıp koşturan,onları duş almaya otobüsle stada götüren şahsın böyle şeyleri düşünüp ayarlayabilmesi imkansız
İyi diyorsun da bir çözüm önerisinde bulunmuyorsun? Biz inşaat firması değiliz ki zaten. Mecbur bu şekilde ilerleyecek başka türlü nasıl olacaktı? 2 sene daha Florya'da devam etmek seçenekler arasında yok.

hatip geldigi dkdan adamın bıyıgından tipinden demedikleri kalmadı

erden başkana öyle yaklaşan olmadı

dursuna o kadar hakaret ediliyor adam hala başkan olmak istiyor anlamadım

yeni gelen simitci adam daha girmeden hakkında 50 tane şey söyledi taraftar o adam kasa kolaylıgı yapacaksada artık yapmaz
Açıkçası görünüşünden sebep eleştirileri pek tasvip etmem buradaki duruşum bellidir benim. Ama taraftar olmasa ne anlamı kalır futbolun. Taraftar hatalı diye, taraftara salvo doğru mudur hocam. Erden Bey benzer eleştirileri almadı çünkü zaten Basketbol şubesinden tanınan ve sempati toplayan birisiydi, yani Hatipoğlu gibi bir anda tanınmadı ki, eleştirilere hemen böyle yaklaşılması bence doğru değil.

Dursun Özbek: Barış Alper ve Davinson Sanchezi takımda tutma işini bana bırakın ;)

Bı yönetici şuan anlaştığımız oyuncular var daha iyileri için bekletiyoruz diye bir açıklama yapabilir mi ya hadi daha iyisini alamadın bu oyunculardan ne performans bekleyeceksin. Bu nasıl bi üsluptur. Yarın bı gün takımdaki oyunculara da çöp çeker.

bizim transfer listesine her sene roma lazio gibi takımlar sulanıyor bi alt listeye düşsek fb kalitesine düşecegiz daha altına düşsek 4 basamak falan bjk oluruz

Sağ bek ve orta sahaya 30 m euro bonservis ayırmamışlarsa başka hesaplar var demektir. 10 no da alacak olsalar bir şey demezdim ama almayacaklarsa bütçe minimum bu kadar olmalı.

Neyse ben susacağım isimler belli olana kadar, bu Hatiple Dursun kendi kendilerini her türlü rezil edecekler zaten. Nevzat üzerinden taraftara laf atan bir kişi Galatasaray’da tutunamaz, yönetici de olamaz.

Tepki gösterenler Galatasaraylı değilmiş, senden daha çok Galatasaraylıyızdır çıkarsız seviyoruz en azından.
Çok net

O 30 da satışsız falandır

Daha zaniolodan 2-3,tete mete satılırsa gelecek para da var minimum 5-10 da burdan ekle

Top class adamlar hariç os ve sağbeke 10-15-20 bonservis/imza parası verip de alamayacağın adam çok çok azdır maaş zaten veriyoruz en iyisinden

adam 25 istiyorsa kampa yetiştirmek icin bu parayı basalım mı anlamadım

hep tekrar oluyor ama torreiraya başta yüksek istediler sonra düştü

hatip büyük ihtimal dursuna daha iyisini alabiliriz beklersek demiştir.

bu adam daha amatör gelir gelmez işleri bilmeden basına kampa yetiştirecegiz dedigi icin şuan linclenebilir ama daha dönem bitmeden gelmeyen adamlar üzerinden eleştirmek bana göre yanlış.

büyük isimleri istiyorsak kamp falan hikaye normal adamla idare ederim derse okan gidip 5 10 basıp alırlar
Birakalim buyuk ismi. Basimiza ne geldiyse buyuk isim yuzunden geldi

Iṣ yapacak isimsiz topcular lazim bize

Tominay ingiltereden gelip burda ingilteredeki gibi kendini yirtacagini sanan anca kendini kandirir

Hatip degilmiydi marcao gibi transferleri seviyorum diyen? Gitsin öyle transferler yapsin ozaman

Olmayacak topcularin pesinden kosup zaman kaybetmesin. Gecen sene erden baskan da ayni hatayi yapti, isim de isim. Sonunda dombeleye kaldik

hatip geldigi dkdan adamın bıyıgından tipinden demedikleri kalmadı

erden başkana öyle yaklaşan olmadı

dursuna o kadar hakaret ediliyor adam hala başkan olmak istiyor anlamadım

yeni gelen simitci adam daha girmeden hakkında 50 tane şey söyledi taraftar o adam kasa kolaylıgı yapacaksada artık yapmaz
Dursun Özbek’in derdi Galatasaray değil Riva ve Florya projesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt