Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem bu oguz aydın bu kadar lazım değildi neden cıkıp Hatipoglu istiyoruz dedi ya da sanki bir karizması varmış gibi başkanımız bizzat görüştü.
Tarihin en başarısız politikacılarından birisine yanaklarını avuçlatan bir başkandan zaten fazlası beklenmez ama bu arkadaşların hiç bir iş beceremeyecegini kendisi de biliyordu.
Hatipoglu denen arkadasın acıklamaları zaten onumuzdeki sezonu acıklıyor, elestiren taraftar değilmiş.
Taraftarla dagla geçer gibi oyuncular takımları ile kampta oldugu için alamadık diyor. Sayın super yoneticimiz acaba avrupa futbol sampiyonası oldugunu ne zaman ögrendi.
Buyuk rezillik geliyor bu sezon, bu yonetim oyle boyle gider, liseliler de kurtaramaz ama umarım arada Okan Hoca harcanmaz.

Davınsonu şuan en iyi stoperimiz çok kalite adam satabiliyorsan Nelson satarsın zaten yıllardır gitmek istiyor. Okan Hocanın oyun sistemine de uyan adam Davınsonu, Nelson uymuyor kaç defa kameralar önünde eleştirdi adam önde baskıya katılmıyor diye. Şimdi bu halde Davınsonu satma amacımız nedir bizim. Cevap çok basit yahu para yok, vallahi yok, söyleyemiyorlar. O kadar para ne oldu diyenler var ben de diyorum ama bilmiyorum. Ayrıca Okan Hoca Davınsonu satışına onay veriyorsa onu da bir düşünmek lazım. Hoca demekki Erden Timur sayesinde başarmış bu başarıları.

Bakın bu adamlar Barışı da satacaklar ve gene transfer yapamayacaklar. Biz şu an kadromuzu korusak transfer falan beklemeyeceğim, o kadar düşürdüm beklentiyi. Gelen de olmasın giden de. Bu iş bilmezlere güvenilmez. Acilen ilk maçta istifa sesleri yükselmelidir stadda, ardından Erden Timur başkanlığında yeni yönetim seçilmelidir.

Transfer yapmalarını sağlayamadık

En azından satmalarını engelleyelim tüm gücümüzle

Sançez toreira ikardi barış bu 4lüye kesinlikle dokunmamalılar böyle oyuncuları hele de aldığımız fiyatlara bir daha bok buluruz

2 sene önce dursunla iboya biri ikardi imkanı var deseydi yürü git başkasıyla dalga geç derlerdi buram buram lor peyniri kokuyo bu ikili

Faydanız yok bari zarar vermeyin

Davinson turnuvanın en iyi stoperi; elimizde böyle bir oyuncu var ve sadece 9,5m bonservis ile almıştık, şimdi almaya kalksak böyle bir ismi ne kadar isterler? Ajax, Psv, Leverkusen gibi takımlarda sivrilse 45-50'ye transfer yapabilecek bir isim Davinson; asla mevcut yönetimin elinde satılmamalı.

Elimizdeki en iyi stoperlerden birini satmazdım zorda kalmadıgim takdirde
nelson u daha cok begenıyorum ben hatasız her zaman aynı performansı veriyor

sanchez bi mac inanılmaz iyi oynayıp o maça direk etki edip aldırabiliyor bazende normal performans veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt