- 18 Temmuz 2009
- 81.757
- 238.734
- 5.093
40Sanchez kaç m ' a gitse eyvallah dersin?
Kadrodaki 5-6 adamın yerine parayla dahi aynı kalitede adam alamayız, bunun farkında olmalı herkes.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
40Sanchez kaç m ' a gitse eyvallah dersin?
Üst kısmı çok kalinlasmis azizim , kas da yapıyor bu yüzden ağırlaşıyor galibaaCigom turnuva da pek iyi göremedim. Lig için yeterli ama Avrupa da bokoto yemişişko olur@Hakan Kuzu nun eline su dökemese de iyi patlatıyor
![]()
Yav o isim İspanyol bile değil ismi zaten garip. Ekin kafa yapıyor bizle
abdulün performans düşmese satardım 30 mılyonaSanchez gibi bir stoper satılmamalı
Ronaldo belini kırdı. Turnuva da başka kimseye de çalım atamadı zatenÜst kısmı çok kalinlasmis azizim , kas da yapıyor bu yüzden ağırlaşıyor galibaa
Avrupada basarı isteyen yonetim devre arasında sol bek olmadan avrupaya devam eder miydi?bu 4ünü satan yönetim avrupada başarı istemiyor demektir
ben taraftarlık görevimi yapar öneririmNiye öneriyorsun o zaman?
Elimizdeki en iyi stoperlerden birini satmazdım zorda kalmadıgim takdirdeabdulün performans düşmese satardım 30 mılyona
nelson u daha cok begenıyorum ben hatasız her zaman aynı performansı veriyorElimizdeki en iyi stoperlerden birini satmazdım zorda kalmadıgim takdirde
iki sene sonra 100 milyona transfer yapınca hatırlatırımYav o isim İspanyol bile değil ismi zaten garip. Ekin kafa yapıyor bizle