Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ya birşey söylemek istiyorum mesele Erden Timur veya herhangi bir yönetici değil. Burada ki mesele bu Forum yöneticisinin yanlı tutumu.
Erden Timur ile ilgili en ufak bir iddia veya sataşmada sitenin admini hemen "bunu ispatlayın, ispatlayamazsanız o zaman susun" gibi tehditvari cümleler kurarak milleti susturuyor haklıdır da bu konuda.
Ama nedense Kulübümüzün başkanı ve diğer yöneticiler hakkında atılan tonlarca iftiraya karşı çıt ses çıkmıyor. Bu kişiler kulübümüzü temsil ediyor siz beğensenizde beğenmesenizde. Lütfen usturuplu kantarın topuzunu kaçırmadan eleştirelim.

Galatasarayımız az bıyıklılar tarafından ele geçirildi. Güzide lisemiz pilavına bakıyor kimsenin umrunda değil.
"belki florya karşılıgı bu sene icin sampiyonluk garantisi almışızdır ondan rahatlardır?"

fbliler gibi yazıyım

Devre arasında gitmesini uman arkadaslar polyanna heralde bu adamı taraftar everest tepesinden, kabeden, Eyfel kulesinden bilumum yerden istifaya davet etti de yüzsüz yüzsüz oturdu orada hala, yine aynısı olur.

Asimyon GSde
GSdlhF0XoAApzG-

Transfer yapmalarını sağlayamadık

En azından satmalarını engelleyelim tüm gücümüzle

Sançez toreira ikardi barış bu 4lüye kesinlikle dokunmamalılar böyle oyuncuları hele de aldığımız fiyatlara bir daha bok buluruz

2 sene önce dursunla iboya biri ikardi imkanı var deseydi yürü git başkasıyla dalga geç derlerdi buram buram lor peyniri kokuyo bu ikili

Faydanız yok bari zarar vermeyin
Noktasına, virgülüne kadar imza gerçi noktalama işareti kullanmamışsın ama olsun. Taraftara düşen görev özellikle bu dört ismi sattırmamak olmalıdır. Bu adamların muadilini almayı geçtim, görüşme bile ayarlayamazlar o kadar söyleyim. Barış - Toreira - İcardi-Davınson bu takımın vazgeçilmezleridir...

Şu iki sıfattan düzgün iş bekleyen de ne bileyim…

Birşey söyleyim mi, bu saatten sonra De Bruyne, Haaland, Foden paketi yapsın isterse, bu taraftar bunu unutmaz. Nereden geldiği belli değil zaten, hiç tanımamış Galatasaray taraftarını. Artık tanır yavaş yavaş.
bu hamlesi direk bitirdi hatipoglu'nu bunu demis olmasi icin aptal olmasi lazim.

Ya birşey söylemek istiyorum mesele Erden Timur veya herhangi bir yönetici değil. Burada ki mesele bu Forum yöneticisinin yanlı tutumu.
Erden Timur ile ilgili en ufak bir iddia veya sataşmada sitenin admini hemen "bunu ispatlayın, ispatlayamazsanız o zaman susun" gibi tehditvari cümleler kurarak milleti susturuyor haklıdır da bu konuda.
Ama nedense Kulübümüzün başkanı ve diğer yöneticiler hakkında atılan tonlarca iftiraya karşı çıt ses çıkmıyor. Bu kişiler kulübümüzü temsil ediyor siz beğensenizde beğenmesenizde. Lütfen usturuplu kantarın topuzunu kaçırmadan eleştirelim.
ceza geliyo

Yönetimin Sanchez icin 25 Nelsson icin 15 milyon beklentisi vardir. Yerlerine hem maliyetli, hem daha kötüsünü getirirler diye düsünüyorum. Nelssonun yerine 8-10 milyon bonservisli ve iki kat maas alan adam getirirlerse hic sasirmam.

kulübümüzün başkanı ve yöneticileri ile ilgili NE GİBİ BİR İFTİRA ATILMIŞ? yazar mısın?

zaman içinde kendi yaptığı açıklamaların TAM TERSİ ŞEKİLDE davrandığı için, videolu ispatlı, insanlar çıldırıyor.

senin için sorun yoksa. ok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt