Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper ligi takip eden adamlar bilir hangi oyuncunun alınıp hangi oyuncunun alınmayacağını başlıklar duruyor Alanyaspor maçı gündüz olduğu zaman burada takip eden adamlar belli tek tek sayarım.

Bu sene Oğuz'u alıp rotasyona sokup seneye Barış giderse direk elinde hazır oyuncu olacaktı ama anlamazlar neyse artık yazmaktan yoruldum bir şey demiyorum.

Barışın olası gidişinde bence de doğru bir hamle olurdu. Oğuz inatçı sürekli deneyen bir profil ayrıca fb de Burak kapacak olacak maalesef

Süper ligi takip eden adamlar bilir hangi oyuncunun alınıp hangi oyuncunun alınmayacağını biliyorlar zaten başlıklar duruyor. Alanyaspor maçı gündüz olduğu zaman burada takip eden adamlar belli tek tek sayarım.

Bu sene Oğuz'u alıp rotasyona sokup seneye Barış giderse direk elinde hazır oyuncu olacaktı ama anlamazlar neyse artık yazmaktan yoruldum bir şey demiyorum.
Tamamda senin orta sahanin bas bas 8 diye bagirirken oguz'a 7 m€ veremesin.

Gidip Yasin Özcan'a 7 m euro vermem beşiktaş çok istedi alamadı çünkü adamlar direk 7 m euro'da diretiyorlar.

Ya da Rizespor'un deplasmandaki rezil performanslarından sonra tonla gol yiyen takımın stoperi Emirhan Topçuyu'da almam.

Fatih Tekke öncesi / sonrası Oğuz'un gelişimine bakın o zaman zaten göreceksiniz 4-5 m euro bu çocuk için ucuz olduğunu anlayacaksınız.

Süleyman Rodop ve Kadir Çetinçalı ile antrenman sahasındaki görüntüleri izledim az önce Bu Nevzat'ın yönetimi canı pahasına korumasını anlamıyorum. Dursun'u koruyacağım diye diğer gazetecilerle de sürekli sürtüşme halinde.
Bir insan bu kadar kendini küçültemez ve değersizleştirmemeli.
Adam değersiz ve küçük zaten, napsin

Uğur Karakullukçu: Oğuz Aydın transferini basına servis eden bizzat yönetimin kendisi. Gelinen noktada Galatasarayı bekleyen, takımının kampına katılmayan bir oyuncuyu Fenerbahçe aldı.

Cogu gönderin diye yazmis.
Abi yorumlara baktım adamların minimum beklentisi 25 milyon olmaz bu iş bence bizimkilerde şu mantık var 20-25 e çıktıysak 5 daha koysak daha iyisini bulurmuuuz mantığı ile hareket ediyorlar ama hata ediyorlar kafasını koparıp getirmek lazım biran önce takıma adapte olsun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt