Umut Işık
Tek Yumruk
- 6 Temmuz 2015
- 62.224
- 76.295
- 4.218
İtalya defteri kapanmıştı Atletico ve Dortmund görüşmeleri sürüyordur iki kulüp olmazsa fener olur.Milan Fofana ile anlaştı yalnız , Höjberg’i isterler mi ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İtalya defteri kapanmıştı Atletico ve Dortmund görüşmeleri sürüyordur iki kulüp olmazsa fener olur.Milan Fofana ile anlaştı yalnız , Höjberg’i isterler mi ki
Süper ligi takip eden adamlar bilir hangi oyuncunun alınıp hangi oyuncunun alınmayacağını başlıklar duruyor Alanyaspor maçı gündüz olduğu zaman burada takip eden adamlar belli tek tek sayarım.
Bu sene Oğuz'u alıp rotasyona sokup seneye Barış giderse direk elinde hazır oyuncu olacaktı ama anlamazlar neyse artık yazmaktan yoruldum bir şey demiyorum.
Tamamda senin orta sahanin bas bas 8 diye bagirirken oguz'a 7 m€ veremesin.Süper ligi takip eden adamlar bilir hangi oyuncunun alınıp hangi oyuncunun alınmayacağını biliyorlar zaten başlıklar duruyor. Alanyaspor maçı gündüz olduğu zaman burada takip eden adamlar belli tek tek sayarım.
Bu sene Oğuz'u alıp rotasyona sokup seneye Barış giderse direk elinde hazır oyuncu olacaktı ama anlamazlar neyse artık yazmaktan yoruldum bir şey demiyorum.
Hanginiz bu?
Edit:Taraftar baya gönderme derdinde.
Adam değersiz ve küçük zaten, napsinSüleyman Rodop ve Kadir Çetinçalı ile antrenman sahasındaki görüntüleri izledim az önce Bu Nevzat'ın yönetimi canı pahasına korumasını anlamıyorum. Dursun'u koruyacağım diye diğer gazetecilerle de sürekli sürtüşme halinde.
Bir insan bu kadar kendini küçültemez ve değersizleştirmemeli.
7 m euro verdiklerini kim söyledi ki 4 ya da 4.5 m euro'ya aldılar.Tamamda senin orta sahanin bas bas 8 diye bagirirken oguz'a 7 m€ veremesin.
Genelde bir futbolcu Galatasaray'a gelmeden önce skor katkısı yapıyor şaşırtmaz.
Morutan'ı hiç unutmuyorum maçı vardı herkes izlemeye kalktı o maçta Hagi gibi 35 metreden 90'a koymuştu.
Cogu gönderin diye yazmis.Aynen adamlar 40-50 den bahsediyor yorumlarda![]()
Kötü değil ama fizik kalitesi yetersizMorutan kötü oyuncu değil ki.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
kötü oyuncuMorutan kötü oyuncu değil ki.
Sent from my iPhone using GSCimbom Forum
Niye 7 m€ vermedimi karsi taraf? Haberlerde geciyordu.7 m euro verdiklerini kim söyledi ki 4 ya da 4.5 m euro'ya aldılar.
Abi yorumlara baktım adamların minimum beklentisi 25 milyon olmaz bu iş bence bizimkilerde şu mantık var 20-25 e çıktıysak 5 daha koysak daha iyisini bulurmuuuz mantığı ile hareket ediyorlar ama hata ediyorlar kafasını koparıp getirmek lazım biran önce takıma adapte olsunCogu gönderin diye yazmis.
Yok öyle bir şey Mehmet Özcan saat şu an gece 01:00 dese öğlen 13:00 çıkar o derece rezalet bir muhabir son dönemde tutturduğu haber dahi yok.Niye 7 m€ vermedimi karsi taraf? Haberlerde geciyordu.
İstemiyoruz bizi isteyeni,kardeşim sana neUğur Karakullukçu: Oğuz Aydın transferini basına servis eden bizzat yönetimin kendisi. Gelinen noktada Galatasarayı bekleyen, takımının kampına katılmayan bir oyuncuyu Fenerbahçe aldı.
Transfer sapıklığı bu artik ciddenTamamda senin orta sahanin bas bas 8 diye bagirirken oguz'a 7 m€ veremesin.
Tarihte verdik bana mısın demiyorlar