Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Rodrigo De Paul finali oynasin da gelsin kampa katilsin. Ibrahim Hatipoglu'nun cazibesine dayanamamis, hemen imza atmis.

Hemen gelsin beğenmeyen varsa 10'ncu kez düşünebilir. :asd:

Kaç kere Amrabat'ın Manu'yu beklediği ve Manu'nun kararını henüz vermediği haberleri yabancı basında çıktı. Her zamanki gibi yalan haber veriyor. Maksat hem taraftarı harlamak Serdar abisine yaranmak için hem de etkileşim ile para kazanmak.

Kaç kere Amrabat'ın Manu'yu beklediği ve Manu'nun kararını henüz vermediği haberleri yabancı basında çıktı. Her zamanki gibi yalan haber veriyor. Maksat hem taraftarı harlamak Serdar abisine yaranmak için hem de etkileşim ile para kazanmak.
Evet mesela 2 gun oncesinin haberi

Bu sezon için diyor ama yalan oldugunu düşünüyorum bende

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Genç gelişime açık 2 tane scout transferidemi yapamıyorsun anlamıyorum

Begenmiyoruz kardeş, cunku ainesi istir kisinin, lafa bakilmaz.

Geldiginden beri hep idealist mesajlar veren, onceki sene 13. Olmus takimi sampiyon yapan, İcardi, Torreira gibi imkansiz denebilecek isimleri takima kazandiran, şampiyonlukta bile iyiler sonunda mutlaka kazanir diyen, elindeki imkanla en iyisini yapmaya gayret ettigine tarafrarin %95inin inandigi biriyle,

Verdigi 10 sozden 7sini tutamayan, bu durumu pek de kafaya takmayan, disarida her turlu sirinligi yapip, arka planda sinsi planlar kuran, simdiye kadar birçok transfer dönemini taraftara sabır edin mesajı verip çoğunda da patlamış birini

Ayni kefeye mi koyacagiz?
Bunlar eleştiri gerektirir.
İftira değil.

Rios gibi bizimle isimi anılan john ariasıda beğendim kolombiyadan

Cenk her gün başka bir ülkeye uçuyor ama icraat sıfır. Adam sırf masraf bir işe yaradığı da yok

Sağ bek + 8 numaraya 20m euro ayırmışız

6-7 sağ bekse 13-14 orta saha

Bunu bi yere bağlıcaktım yapamadım

Günaydin, bugün tominey wendel duye gayretzka vs alirmiyiz yine

İyi haftalar gsc bakalım bu hafta kimi alamıycaz

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt