Yenal Kaplan
Tecrübeli Üye
- 28 Ağustos 2010
- 6.077
- 2.798
- 2.088
Rodrigo De Paul finali oynasin da gelsin kampa katilsin. Ibrahim Hatipoglu'nun cazibesine dayanamamis, hemen imza atmis.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hemen gelsin beğenmeyen varsa 10'ncu kez düşünebilir.
Evet mesela 2 gun oncesinin haberiKaç kere Amrabat'ın Manu'yu beklediği ve Manu'nun kararını henüz vermediği haberleri yabancı basında çıktı. Her zamanki gibi yalan haber veriyor. Maksat hem taraftarı harlamak Serdar abisine yaranmak için hem de etkileşim ile para kazanmak.
Kaç kere Amrabat'ın Manu'yu beklediği ve Manu'nun kararını henüz vermediği haberleri yabancı basında çıktı. Her zamanki gibi yalan haber veriyor. Maksat hem taraftarı harlamak Serdar abisine yaranmak için hem de etkileşim ile para kazanmak.
Bu sezonda bekliyor rtas attım haberi yukariya 2 gun oncekiBu sezon için diyor ama yalan oldugunu düşünüyorum bende
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Benim dediğim bekleme haberi de bu sezon zaten.Bu sezon için diyor ama yalan oldugunu düşünüyorum bende
GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Evet mesela 2 gun oncesinin haberi
Bunlar eleştiri gerektirir.Begenmiyoruz kardeş, cunku ainesi istir kisinin, lafa bakilmaz.
Geldiginden beri hep idealist mesajlar veren, onceki sene 13. Olmus takimi sampiyon yapan, İcardi, Torreira gibi imkansiz denebilecek isimleri takima kazandiran, şampiyonlukta bile iyiler sonunda mutlaka kazanir diyen, elindeki imkanla en iyisini yapmaya gayret ettigine tarafrarin %95inin inandigi biriyle,
Verdigi 10 sozden 7sini tutamayan, bu durumu pek de kafaya takmayan, disarida her turlu sirinligi yapip, arka planda sinsi planlar kuran, simdiye kadar birçok transfer dönemini taraftara sabır edin mesajı verip çoğunda da patlamış birini
Ayni kefeye mi koyacagiz?
burak kapacak kim yav 4 senedir mevlana gibi gezen genç yetenek miBarışın olası gidişinde bence de doğru bir hamle olurdu. Oğuz inatçı sürekli deneyen bir profil ayrıca fb de Burak kapacak olacak maalesef