Transfer Nöbeti #6 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
wendel i biraz sikaut etme firsati yakaladim

fred i andiran bi tarza haiz,

savunması fred kadar yok hücumda ondan biraz daha meziyetli

26 yas brasil pasaport ,hem perf. verir hem satis olma sansi mevcut

wendel i biraz sikaut etme firsati yakaladim

fred i andiran bi tarza haiz,

savunması fred kadar yok hücumda ondan biraz daha meziyetli

26 yas brasil pasaport ,hem perf. verir hem satis olma sansi mevcut
Wendel gelirse torrera 6 da kalacak diyebilir miyiz ?

Keza okan hoca torreirayi8 e kaydirmayi dusunebilir deniliyordu.

kendinle karıştırma lütfen.

Gs tarihinde öyle bir yönetici profili olmadı - değeri bilinmedi - 2026 da inşallah başkanlığa aday olur (her ne kadar liseli olmadığı için seçilmeyecek olsada )
ben kimsenin düşmanı değilim can
hak edene hak ettiği gibiyim

iyi günler

Hoca da dahil transferde kimse ne istediğini bilmiyor. Önümüze geleni alacağız gibi.

Başkan ( güya başkan) 2, 8, 10 alacağız dedi.

Hoca 10 numara almayacağız dedi.

Ortasaha için adı geçenler Hojbjerg, McTominay, Wendel.

Uyku tutmadı videolarını izledim saatlerce 2 saat. Oyuncular hakkındaki yorumları ve yazıları okudum. Üçünün ortak noktası sadece orta sahada oynamaları.

Wendel , 23-24 rusya ligi orumcek agi

Ekli dosyayı görüntüle 252565

wendel 22-23 rusya ligi

Ekli dosyayı görüntüle 252567
Wendel - torrera ikilisi guzel tamamliyor birbirlerini.

Ekli dosyayı görüntüle 252568

Müthiş uyumlu gözüküyor r’daş ancak zenit in en önemli oyuncusu konumunda ve 20 mio luk yatırım yapılmış 2027 yılına kadar sözleşmesi var 20-25 mio bandından aşağısına hayatta bırakmazlar gibi duruyor, os için o kadar bütçemiz olmadığı açıkça belli oluyor , keşke olsa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Hoca da dahil transferde kimse ne istediğini bilmiyor. Önümüze geleni alacağız gibi.

Başkan ( güya başkan) 2, 8, 10 alacağız dedi.

Hoca 10 numara almayacağız dedi.

Ortasaha için adı geçenler Hojbjerg, McTominay, Wendel.

Uyku tutmadı videolarını izledim saatlerce 2 saat. Oyuncular hakkındaki yorumları ve yazıları okudum. Üçünün ortak noktası sadece orta sahada oynamaları.
hoca biliyordur - ama yönetim aksina hareket etmez - daha büyük kaos olur nede olsa.

Gs tarihinde öyle bir yönetici profili olmadı - değeri bilinmedi - 2026 da inşallah başkanlığa aday olur (her ne kadar liseli olmadığı için seçilmeyecek olsada )
Sene olmuş 2024 ,Türkiyenin önde kuruluşları gibi ticari faaliyet gösteriyorsun ,ciddi carilere ulaşıyorsun,müsamere çocukları gibi amatörce liselilerle vakit dolduruyorsun.Artık bir zahmet şu kafadan kurtulunmalı.Sine-i millete dönülmeli .3-5 liselimi yoksa 30.000.000 GS taraftarımı. Bir karar verilmeli.

Müthiş uyumlu gözüküyor r’daş ancak zenit in en önemli oyuncusu konumunda ve 20 mio luk yatırım yapılmış 2027 yılına kadar sözleşmesi var 20-25 mio bandından aşağısına hayatta bırakmazlar gibi duruyor, os için o kadar bütçemiz olmadığı açıkça belli oluyor , keşke olsa

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Tum teknik heyet izlemeye gitmis ya sozde rdasim alirlar herhalde 😌

Sene olmuş 2024 ,Türkiyenin önde kuruluşları gibi ticari faaliyet gösteriyorsun ,ciddi carilere ulaşıyorsun,müsamere çocukları gibi amatörce liselilerle vakit dolduruyorsun.Artık bir zahmet şu kafadan kurtulunmalı.Sine-i millete dönülmeli .3-5 liselimi yoksa 30.000.000 GS taraftarımı. Bir karar verilmeli.
bizim tüzüğümüz ve sistemimiz taraftarın düşüncesinin etkili olacağı sistem değil malesef.

öyle olmasınında dezavantajları var tabii ki ama şu an lobiye-ufak gruplara bağlı GS'nin geleceği.

bizim tüzüğümüz ve sistemimiz taraftarın düşüncesinin etkili olacağı sistem değil malesef.

öyle olmasınında dezavantajları var tabii ki ama şu an lobiye-ufak gruplara bağlı GS'nin geleceği.
Hemfikiriz biliyorsun ama artık çıkılmalı.O kadar amatör kaldı ki.Resmen tel tel dökülüyor bu zihniyet.Ve inanılmaz zararlara yol açıyor.

Peşkeş ile hırsızlık farklı kavramlardır. Koltukta oturan başkanımız Genel Kurul olmasaydı Florya'yı peşkeş çekecekti. Başkanımız yaparken ceza almıyor da biz niye belirtince ceza alıyoruz garip.

Peşkeş: 1. isim Yaranmak amacıyla uygunsuz olarak verilen şey.

Kaynak: Türk Dil Kurumu | Sözlük

Hırsız: 2. Başkasının malını çalan kimse

Kaynak: Türk Dil Kurumu | Sözlük

Görüldüğü gibi TDK KAYNAK.

Hemfikiriz biliyorsun ama artık çıkılmalı.O kadar amatör kaldı ki.Resmen tel tel dökülüyor bu zihniyet.Ve inanılmaz zararlara yol açıyor.
fenerde aidatı veren üye oluyor - bu fazlasıyla zararlı - komedi kongreler görüyorsun işte

ama bizde de 400 yeni üye kontenjanından 15 mi -20 mi ne kalıyor li baya kriteri var. gene kontrol altında olup biraz daha fazla üye alınmalı cidden.

10k üyenin olduğu kulüpte 900 kişiyle florya yetkisi verildi. işler karışırsa en çok bu hatırlatılır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt